• Muhabbet
  • DiLan Polat instagram da evliliğini herkesin gözüne sokan hemcinsimiz😁😁

ooylesine2021 Allah herkese ağız tadı versin gerisi boş 🙏🏼 Mal mülk herkese nasip eder rabbim önemli olan şükür. Belkide oda şükrediyordur bilemeyiz 😊

ooylesine2021
Benimde instagramda hatrı sayılır bir takipçi kitlem var. Bende hayatımın büyük çoğunluğunu paylaşıyorum ve tabii eşimide. Kendiside bana çok düşkündür bende ona ölürüm💜🙏🏻
Sizi neden bu kadar rahatsız etti burada post açacak kadar? Rahatsız oluyorsanız engellersiniz ve görmezsiniz🥳 veya siz paylaşmazsınız olur biter🙏🏻

kopuklukahve kesinlikle düşüncenize katılıyorum 🙏🏻 Eşler zaten düşkün olmalı normal olması gerekende bu çevremde hep böyledir, sanırım eşleri tarafından önemsenmeyen bayanlar biraz komplex yapıyor gibime geliyor. Tanımadıkları bilmedikleri kişiyi yargılamakta ayrıca çok ayıp bakılmaz olur biter 🤷‍♀️

deleted77 Ayy evet ya ben sevmediğim biri hakkında konuşmam bile 🙃 Kaldı ki gelip burada post açmak🧐🧐 Şimdi düşünüyorum birileride benim hakkımda böyle mi düşünüyor acaba? Halbuki ben kimsenin gözüne sokmak amaçlı yapmıyorum ama doğaçlama bir şey oluyor paylaşıyorum🙈
      Teşekkürler efenim aynı duyguları paylaşıyorsakk ne mutlu bana💜🥰

kopuklukahve heheheh 🙏🏻😍
        Şahsım adına konuşayım kendim dahil bu tarz paylaşım yapan Çokça tanıdığım var hiçte negatif düşüncelere kapılmadım ne kadar güzel birbirilerine aşık bir çift görmüşüm herkes mutlu olsun beni sadece kendi hayatım ilgilendirir başkalarının hayatı bırakalımda onları ilgilendirsin 😎

kopuklukahve aynı şekilde benim de instagramda çokça takipçim var ve hayatımı sürekli her anını paylaşmasamda güzel anlarımızı paylaşıyorum ve arkaplanda da gayet iyiyiz çok şükür herkesi aynı kefeye koymamalıyız katılıyorum ☘️

Mayoneziseverim aayyyy gerçekse çok kötü birşey kocası tarafından aldatılmak zaten genel de bizim orda şöyle derler bir erkek karısına veya sevgilisine çok düşkünse kesin birşey var altında derler . Umarım öyle birşey yoktur magazin uydurması falandır belkide

ooylesine2021 o değil de her kutlama da gelinlik giymesine aşırı gülüyorum 😂 eşiyle durumunu bilemiyorum . Ama sürekli pahalı eşyaları evini odalarını takılarını hediyelerini insanların gözüne gözüne sokması aşırı irite ediyor beni .. her fırsatta doğuştan görme olduğunu iddia ediyor ama bence sonradan görme . İş arkadaşlarım güzellik merkezine gidiyorlar memnunlar işini iyi yapıyor galiba 🙂

Olivetti aynen benim de o kutlamalar dikkatimi çekmişti herşey de kutlama herşey de. Evet kendi estetiklerinden belli işini güzel yapışından 😁

ooylesine2021 bende takip ediyorum ama beni rahatsiz etmiyor, herkesin hayatı kendine 😁 bende herşeyimi degil ama bazen anlık bazen güzel anılarimi paylaşiyorum. Tabiki hersey göründügü gibi degildir, kimse mutsuz oldugu anı paylaşmak istemez.

ooylesine2021 dediğiniz kişi kim bilmiyorum hiç bir sosyal medya fenomeni denilen zımbırtıyı takip etmiyorum sağlıklı bir ruh haline sahip olmak için 😎 akrabalarımda yeterince görgüsüz var bir de onları çekemeyeceğim 😄

ooylesine2021 aslında olması gereken bu ,zaten herkesin eşi ilgili olmalı yoksa evlilik niye ?ama bazen eksiklerimiz vardır ,beklentilerimiz yada işte isteyip ulaşamadığımız seyler gibi.ve bunları baskasında gorunce goze sokmak olarak algılamaktansa, daha güzel bakarsak kendi eksiklerimizi tamamlaya calısırsak daha mutlu oluruz

ooylesine2021 dediğinizi tanımıyorum ama niye hemcinslerimiz çekiştiriliyor sürekli anlamıyorum ama şunu iyi biliyorumki eksiklerini başkalarında görenler hep kıskanmıştır