Mayoneziseverim aayyyy gerçekse çok kötü birşey kocası tarafından aldatılmak zaten genel de bizim orda şöyle derler bir erkek karısına veya sevgilisine çok düşkünse kesin birşey var altında derler . Umarım öyle birşey yoktur magazin uydurması falandır belkide
DiLan Polat instagram da evliliğini herkesin gözüne sokan hemcinsimiz😁😁
KirmiziOjeli kimse alınmasın ama net öyle 🤷♀️
kopuklukahve olumlu başlayıp olumsuz biten paragraf 🤣🤣🤣 sanırım çok linç yediniz paylasimlarinizdan 😂😂😂
RapunzelHatun evet tamamen herşeylerini
ooylesine2021 o değil de her kutlama da gelinlik giymesine aşırı gülüyorum 😂 eşiyle durumunu bilemiyorum . Ama sürekli pahalı eşyaları evini odalarını takılarını hediyelerini insanların gözüne gözüne sokması aşırı irite ediyor beni .. her fırsatta doğuştan görme olduğunu iddia ediyor ama bence sonradan görme . İş arkadaşlarım güzellik merkezine gidiyorlar memnunlar işini iyi yapıyor galiba 🙂
Olivetti aynen benim de o kutlamalar dikkatimi çekmişti herşey de kutlama herşey de. Evet kendi estetiklerinden belli işini güzel yapışından 😁
ooylesine2021 bende takip ediyorum ama beni rahatsiz etmiyor, herkesin hayatı kendine 😁 bende herşeyimi degil ama bazen anlık bazen güzel anılarimi paylaşiyorum. Tabiki hersey göründügü gibi degildir, kimse mutsuz oldugu anı paylaşmak istemez.
ooylesine2021 dediğiniz kişi kim bilmiyorum hiç bir sosyal medya fenomeni denilen zımbırtıyı takip etmiyorum sağlıklı bir ruh haline sahip olmak için 😎 akrabalarımda yeterince görgüsüz var bir de onları çekemeyeceğim 😄
ooylesine2021 aslında olması gereken bu ,zaten herkesin eşi ilgili olmalı yoksa evlilik niye ?ama bazen eksiklerimiz vardır ,beklentilerimiz yada işte isteyip ulaşamadığımız seyler gibi.ve bunları baskasında gorunce goze sokmak olarak algılamaktansa, daha güzel bakarsak kendi eksiklerimizi tamamlaya calısırsak daha mutlu oluruz
ooylesine2021 dediğinizi tanımıyorum ama niye hemcinslerimiz çekiştiriliyor sürekli anlamıyorum ama şunu iyi biliyorumki eksiklerini başkalarında görenler hep kıskanmıştır
ooylesine2021 sizin orası pek cahilmiş 😂 çoğu kadın aldatılıyo o zaman sizin oraya göre.
- Düzenlendi
ooylesine2021 katiyen katılmıyorum eşim bana çok düşkündür 10 yıldır tanıyorum hiç değişmedi altında ne olabilir kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap
Akrep evet cahiller hep aldatıyorlar çoluk çocuk yapıyorlar sizin o taraf cahil kesim değil 🤣🤣 kafaya bak ya
- Düzenlendi
ooylesine2021 ilgili eş aldatıyordur diyen kafadan kat kat üstün olduğum belli 😎 Ne o seninle beraber kadını çekiştirmedik diyemi ters etki yapıyorsun? Ahhh boşuna mı demiş büyüklerimiz, kadının düşmanı yine kadın .. 🐍
asıl en cok sevmeyenler, olumsuz konusanlar takip ediyorlar .ben sosyal medya fenomeni olsam böyle sevilmemek bana dokunmazdı hosuma bile giderdi,baksana adıma postlar acılıyor en cok onlar takip ediyor konuşuluyorum falan 😂
kopuklukahve valla benim cok takipçim yok kendi halimde bir insanım ama bu tarz düşünen insanlar yüzünden ben bile paylaşım yaparken çekiniyorum artık aşağıda biriside yazmış akrabalarım görgüsüz gibisinden. Yani yeni bir yere gittiysen güzel birsey varsa fotoğraf çekilmeyi ve paylaşmayı seviyorum ama bazıları bunu çok çok yanlış tarafa çekiyor. Mesela wp durumumda paylaşım yapıyorum teyzem falan ordan bakıp görüp mutlu oluyormuş bana dedi kızımı falan daha fazla paylaş diye ama bazıları bunu görgüsüzlük ve iyi ki bir kızı olmuş gibi algılıyor mesela çok duydum bunuda. İnsanlara ne yapılsa yaranilmiyor. Kocasıyla fotoğraf paylasmayinca ay kesin birsey var neden paylaşmıyor hiç kesin mutlu değil aralari kötü diye eleştiri geliyor bana bile oldu bu kaç defa. Esim çiçek göndermişti supriz paylaşmak istedim ne yaptı seni kızdırdı heralde bisey yaptı galiba diye yorumlar geldi yakin çevremden öyle birsey işte içimi dökmek istedim insanlar hep bir kusur buluyor 🤦♀️
ooylesine2021 ay susuyım susuyım diyorum da yok yani içini böyle mi rahatlatıyosun ?artık sasırdınız fazla ilgiyi aldatmaya baglıyosunuz .altında bisey yatıyodur diye düsünmek ne ya !eşinizin ilgisizligine bir bahane bulmussunuz içinizi rahatlatıcak böyle mutlu olucaksanız olun .postun amacını simdi anlıyorum
Titizkiz benim bahsettiğim görgüsüzlük sizin bahsettiğiniz görgüsüzlükle alakası yok yalnız. Sizinki görgüsüzlük olmuyor çocuğunu paylaşmak görgüsüzlük değil bende paylaşıyorum ama 4000 TL ye robot süpürge alırken ekran görüntüsü atan akrabanız varsa anca dediğimi çarpıtmadan anlayabilirsiniz…
Titizkiz Ay evet içimden geldi hediyesi yaparız bizde eşimle. Her seferinde yine ne boklar yedi diyen bir arkadaşım vardı🤣 yani insanlar hep çıkarcı ilişkiler kurduğu için bizim ilişkikerimizide öyle zannediyorlar🙏🏻