Nietzsche evet ya 1 gün geçse hemen test yapıyorum bildiğin pozitif çıkıyor . Moralim aşırı bozuluyor . Hep aynı eczaneden aynı markayı alıyorum sıkıntı testte . Bakalım bir kaç gün geçsin yaparım / belki direk doktora giderim 😂

Kis_masali bu ay bekleyeceğim dedim normal de 1 gün geçse direk yaparım 😂

Nietzsche ya birinde direk akşamına regl olunca gitmedim . Diğerinde de zaten doktor randevum vardı gitmişken baktırdım eve gelmeden regl olmuştum. İşte bu sefer bekleyeyim dedim morale ihtiyacım var bozulmasına değil 🙂

Olivetti ilaç kullanıyomusun şuan,bazı durumlarda yalancı pozitif çıkabiliyor. Belki öyle bir şeydir

Nietzsche yok şuan hiç ilaç kullanmıyorum da işte 10 gün önce falan bayağı ağrı kesici kullandım onun etkisi olabilir mi diyorum. İnşallah gebelik durumu yoktur hiç iyi olmayacak o zaman

Brvnonk sen kafanda kura kura artık rüyalarına girdi rüyada bari rahat ol yaa😂😂😂😂

Olivetti ya gebelik olmadan pozitif çıkması çok çok nadir bir durum. Ama biyerde okumuştum bazı hastalıklarda pozitif çıkıyormuş. Sen en iyisi git bi görün ya , ya da önce başka testle dene

Brvnonk ay geçenlerde bende görmüştüm tam iş başındaydı artık nasıl etkisinde kaldıysam ciddi anlamda 2 gün falan triplendim çünkü gerçekten 2 gün boyunca gerçekten yapmış gibi eşimin yğzüne bakınca o an geliyodu gözümün önğne eşimde en son noldu sana diye sorunca anlattım adamı aldı bir gülme 😂

Eksksks Öyle oluyorlar bende demiştim o sarı kız kim ben tanımıyorum tanımadığım biri nie girdi rüyama sen kesin bir boklar kurcaliyosun sen taniosun söyle o sarı kız kim falan bir hafta adam benden kaciodu artık 😅😅

Brvnonk Bende rüyamda görmüştüm bi çok kez başka kızlarla konuştuğunu görüyordum uyanınca da trip atiyodum insanın korktuğu olmasını istemediği şeyler bilinç altına yerleşiyor bazen ben kendimi bile başkalarıyla görüyorum eşimi aldatıyorum rüyamda hepimizinkini Allah hayıra çıkarsın inşallah

Brvnonk aldattıgını ogrendı. Hersey cıktı. Valla keske cıkmasaydı boşancak arkadasjm

Olivetti ay ben bu yorumunu görmemişim dualarım kabul olmuş bak rüyada bile olsa üçüz anası olmuşsun 😂😂