Kızlar bir sorum olucak yaklaşık 4 aydır ilişkim var ve sevgilim her zaman benimle ciddi oldugunu evlenmek istedigini dile getiyor hatta annelerimiz tanışıcak fakat bir yandan da benimle öpüşmek veya bana dokunmak ona çok zevk veriyor bu nedenle sürekli olarak yanlız kalmamızı istiyor 🤦🏻‍♀️ Aciba diyorum bu durum erkeklerde genel olarak normalmidir yada kendisi beni kullanıyor olabilirmi ? açıkçası şimdi ye kada hiç öyle hissettirmedi ama yine de bu durum kafamı kurcalıyor yada şöyle sorayım siz sevgilinizle en fazla ne kadar ileriye giderdiniz

Esi yani seni kullanıyor da olabilir ciddi de olabilir bilemedim şimdi benim eski sevgilim de 5sene inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu göğüslerimin fotoğrafını istedi bu sebepten ayrıldım şuan başkasıyla evliyim hala anlamadım sevip sevmediğini

Esi erkeklerde genel olarak bu canım hangi erkek öpuşmekten dokunmaktan oşanmaz sevmesse istermi evlilik bencesi seni seviyo istiyo evlenmek seninle 😊😊

• Esi bunu yanıtladı.
      • Esi bunu beğendi.

Seymaa bende bilemiyorum canım yorum için teşekkür ederim ☺️ Benim gögüslerimi falan sıkmak istiyor ama öyle fotograf beklentisi yok yani şu ana kadar istemedi 😅🙄

Esi benim bir önerim olcakdı canım sen bir süre onu bi yokla yani sene dokunmak ısdedıyınde geri çevir olmaz de .O seni dınleyıb senı anlarsa senle ciddidir bence. Bence her şeyin bi zamani var . Her şey zamanından önce olursa çok sıkıcı oluyor bence.ve bence sevginin en güzelidir dokunmadan sevmek kendımden söyluyorum ve bunları deniyerek çokda mutluyum😊

Ben sevgilimle birlikte yaşıyorum toplumumuza aykırı olabilir ama evlilik çok geniş kapsamlı birşey ve evlenseydik bu kadar mutlu olamazdık bir yıldır o kadar mutluyum ki her konuda yatağınıza kadar herşeyimiz çok güzel

Bence de canım her erkek isteyeceği için en azından öpüşmeyi ikisi de olabilir bir yokla bence de isteklerini geri çevir bir süre eğer bu onu çok sinirlendirmiyorsa ve seni anlıyorsa bence de ciddidir 🙄 hemde bence evlilik isteği artar, senin çok temiz olduğunu düşünür yani bu erkeklerin hoşuna gideceği için diyorum, sonra yavaştan anlarsın heralde kafanda bişeyler oluşur🤷🏻‍♀️

Rumuzzz 3 senelik evliyim iyi ki iyi ki evlenmişim çok mutluyum hala sevgili gibiyiz❤️ Bence evlenseydik böyle olmazdı diye düşünmeyin, her evlilik farklıdır

Sayqa evet canım haklısın onu denesem hiç fena olmaz bakalım tepkisi ne olucak çok teşekkür ederim cevabın için☺️

Fatma evet canım hakkın var ben onu en iyisi bir yokluycam☺️ Teşekkür ederm cevabın için

Fatma orası öyle olabilir de aynı evin içine girince tanırsın derler ya öyle bi komleksti yani herseyde vardır bir hayır evlilik düşünüyoruz zaten

Esi bencede dene bi yada o seni deniyor olabilir ilk fırsatta ona izin verirsen daha önce sevgilin olmuşsa ve o biliyorsa yada bilmiyorsa da onun düşüncesi belki bu ola bilir her erkeğe demek böyle fırsat veriyor falan gibisinden hemen izin verme dene bencede

Esi evlenmeden önce erkekler kızları deniyor ama yapma bence izin verme

Hira bencede izin vermemek senin sigortan biz evlendikden sobra bana esim iyiki seni kolay kazanmadim istedyimi hayata gecirmedin diye daha cok sevdim bagladim dedi nekadar hislerim guclu olsada bi yandan istiyor bi yandanda ona istediklerini etmekde serbest olmadgini bilmek hosuna gitmisdi

Bende eşimi baya bir uğraştırmıştım beni tavlayabilmesinde😀 daha sonra bunun çok hoşuna gittiğini söylemişti