Kızlar bir sorum olucak yaklaşık 4 aydır ilişkim var ve sevgilim her zaman benimle ciddi oldugunu evlenmek istedigini dile getiyor hatta annelerimiz tanışıcak fakat bir yandan da benimle öpüşmek veya bana dokunmak ona çok zevk veriyor bu nedenle sürekli olarak yanlız kalmamızı istiyor 🤦🏻♀️ Aciba diyorum bu durum erkeklerde genel olarak normalmidir yada kendisi beni kullanıyor olabilirmi ? açıkçası şimdi ye kada hiç öyle hissettirmedi ama yine de bu durum kafamı kurcalıyor yada şöyle sorayım siz sevgilinizle en fazla ne kadar ileriye giderdiniz
Sevgilim ????????♀️????
Esi erkeklerde genel olarak bu canım hangi erkek öpuşmekten dokunmaktan oşanmaz sevmesse istermi evlilik bencesi seni seviyo istiyo evlenmek seninle 😊😊
SamiYuseinov sagol canım cevabın içimi rahatlattı☺️
Esi benim bir önerim olcakdı canım sen bir süre onu bi yokla yani sene dokunmak ısdedıyınde geri çevir olmaz de .O seni dınleyıb senı anlarsa senle ciddidir bence. Bence her şeyin bi zamani var . Her şey zamanından önce olursa çok sıkıcı oluyor bence.ve bence sevginin en güzelidir dokunmadan sevmek kendımden söyluyorum ve bunları deniyerek çokda mutluyum😊
Ben sevgilimle birlikte yaşıyorum toplumumuza aykırı olabilir ama evlilik çok geniş kapsamlı birşey ve evlenseydik bu kadar mutlu olamazdık bir yıldır o kadar mutluyum ki her konuda yatağınıza kadar herşeyimiz çok güzel
Bence de canım her erkek isteyeceği için en azından öpüşmeyi ikisi de olabilir bir yokla bence de isteklerini geri çevir bir süre eğer bu onu çok sinirlendirmiyorsa ve seni anlıyorsa bence de ciddidir 🙄 hemde bence evlilik isteği artar, senin çok temiz olduğunu düşünür yani bu erkeklerin hoşuna gideceği için diyorum, sonra yavaştan anlarsın heralde kafanda bişeyler oluşur🤷🏻♀️
Bende eşimi baya bir uğraştırmıştım beni tavlayabilmesinde😀 daha sonra bunun çok hoşuna gittiğini söylemişti