ooylesine2021 Ne cahil pis zihniyetli birisin ya bugün burada bunları yazıp mutlu oldun mu peki ? Hayır mutluysan bı gram mutlu olduysan sorun yok .
Konumuz anal 🙈
ooylesine2021 işte bende böyle diyorum ya ,erken bosalma sorununu bile kendine ceviriyosun beni cok istiyo o yüzden yoksaa..🤦🏻♀️ senin yazdıklarına bakıp o kadar yerden vurabilirim ki seni ama işte insanın tartısırken bile karsında seviyesi olan biri olucak .gitmiş birsey bulmus sperm kokusu da kokusu ,diyicek baska biseyin yok .ayrıca benim hayatım sana mı kaldı bilirim bilmem sanane😂 🤷🏻♀️ kendince vurmaya caslıstıgın sey cok bos ,baska seyler bul. ben senin karakterinden ,hayatından bahsedebiliyorum mesela 😉
ooylesine2021 Ay yazikkk kocan da hic seninkini yalamamis belli nerden bileceksin oral yapmanin tadını 🤣🤣 Istedigim yerden girdiririm sana mi soracağım zevk benim zevkim saygi duymak zorundasın senin gibi hadsizlerin olmamasi lazim aslinda
Pcoslu1anne hahahah yazılanları arkadaşlarımla okuyup gülüyoruz bak ne diyorlar bunlar yanar dağ gibiler bomba olmuş bunlar diyorlar 😂😂😂😂😂😂
Rouge hahhay hep klasik aynı laflar sperm yalamış iyyy sperm beyinli eşlerinin köleleri 😂😂😂😂😂
Dilaylaa sana kemik atmadım ki ne havliyorsun 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
ooylesine2021 Evet canim atesimiz var kocamizla saatlerce sevisiyoruz🤣
Pcoslu1anne erken bosalma problemi olan adamın tatmin edilememis hiç orgazm olmamış ve bunu iyi cinsel hayatı olanlardan hincla çıkarmaya çalışan zavallının biri gibi geldi bana. Ya da erkek olabilir 😂
NorthLight Adaminki fist diye sonuyormus kendinden biliyor 🤣🤣 Bize köle diyene bak 🤣🤣 Oturup onu araştıracağına bizim sex hayatımıza laf atiyor yazik 🤦♀️
ooylesine2021 İgrencsin
ooylesine2021 hayır! Aynı düşüncede olmadığın kadınlara iğrenç demen senin hadsizliğin😉
ooylesine2021 Klitoral boşalmanın da ne demek olduğunu bilmiyorsun 🤣 Dene bence cok bos kalmışsın 🤣🤣🤣🤣
Kuzu kayganlaştırıcı kondom kullan yapcaksan ama dinenn büyük haram
KirmiziOjeli ben bir doktorun sayfasinda gördüm.. tercüme edip, paylaşırım.. belki post açarim
Pembekoala_ helal olsun valla agzina sağlık .. bu sözün üzerine söz söylenmez . Cehenneme de adam lazım ateşleri bol olsun boyle şahısların. Dinden iyice kopuyorlar . Hak yolu varken bok yoluna göz dikiyorlar vede bunu burda utanmadan çekinmeden konuşabiliyorlar. Allahtan korkusu olmayanlara hiçbirsey soylenmeZ devam etsinler bu şekilde iğrençliklerine.