Benprenseess hayvanların bile ortak noktası bu ama bu demek olmuyor ki illa konusarak ogrenelim yada okuluna gidelim. Erkekler de burda sizinle ilgili seyleri söylese yada sizin üzerinizden yaptığınızı anlatsa hos karsılamazsınız.kimse kursunu almıyor burdakiler de sende kendi bedeninden o anki duyguyla öğreniyorlar. bana taktik verin yada pozisyon söyleyin yapıyım diye bisey yok bu aranızdaki çekimle duyguyla olan bisey .kimse ders almıyor .dolasıyla bende bu postları anlamıyorum yanlıs anlama düşüncemi söylüyorum sadece.
009101112
- 28 Nis 2022
- 29 Mar 2022 tarihinde katıldı
- Zevki şehvet tartışmasında
- Yapmaz dedik başımıza geldi 🤷♀️🤷♀️ tartışmasında
Cansu37 senin eşin izliyor olabilir fakat benim eşim izlemiyor bırakın artık her erkek yapar muhabbetlerini kocalarınız adam olsa bu lafı kullanmazsınız gerçekten gına geldi sizin gibi insanlardan
- Eşimin değişik isteği tartışmasında
- Düzenlendi
Forever_feminist sen hala bu adamla evli misin ? Sicarim öyle fantaziye zevke ! Adam beyninde kurduklarını söylüyor resmen . Bu adam sen başkasıyla ilişki yaşasan geçer karşına izler zevk alır. Yazık o 3 çocuğa Allah’ım cildiricam ! Allah aşkına bu kadar aptal olmayın abi bu kadar salak olmayın yeter boşa o adamı bu nasıl bir igrencliktir serefsize bak ya ben çıldırdım burda sen nasıl parcalamadin o adamı bunları duyunca pes diyorum . Yok cocukluktan kalma bişeydir yok psiikolojisi bozuktur bilmem ne bunlar hikaye bu apaçık sapıklık kardeşim bunun hiçbir şekilde savunulur yani da yok .
- Bana biraz akıl verin lutfeen okuyunn tartışmasında
Dlnzh Sana çok açık söyleyeyim kocan seni sevmiyor. Bir erkek karısına merhametini yitirdiği zaman o evlilikten korkarım. Daha çok gençsin eski koca karı tavsiyeleri gibi yok duzelir şöyle yap şöyle konus sabret falan dememiz bekleme. Gençliğine yazık düzelecek ayı bokundan belli olur bu adamdan bir bok olmaz. Böyle orosbu ruhlu adamlarla yaşanmaz. Bosanmaz zor değil bunu biz zorlastiriyoruz. 10 yıl sonra geriye dönünce pişman olma
- İşte beklenen an tartışmasında
Zemheri_ Neden inleme şekline kadar bilmemize gerek var ki. Evet burası bazı konularda çok açık bi yer ama o da soru sorup yardımcı olmak için. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin lütfen. Bu kadar ayrıntıya da gerek yoktu bence.
İyi hoşta bacım bukadar ayrıntıya ne gerek vardı 🙄😂