A
Arife4343

• 30 Oca 2023
  • 3 Ara 2021 tarihinde katıldı
  • Heba olmuş hayatım... tartışmasında

Ylmzesra midem bulandı annesi, pasif ilişki nedir. Kendine neden aciyorsun, evet çok kötü bir durumun içindesin ama bu durumda olan bir çok kadının keşke okusaydim bir mesleğim olsaydı bir dakika bile durmam diyen kadınların istedikleri mesleğe sahipsin bir gelir kapın var, altın bileziğin var. Kalk kendine gel. Çocuğun kaç aylık bilmiyorum 30 ayliktan itibaren kreşler alıyor. Daha fazla bastırma düşüncelerini 1 gün bile kârdır senin için daha fazla durma o ortamda. Evet sindirilmissin ama yeni bir sayfa açabilecek kadar güçlüsün kendine güven çocuğun ve kendin için bir şeyler yap en kısa zamanda. Rabbim yüreğine ferahlık versin

• Eşimin değişik isteği tartışmasında
    • alonedark oğlum 1 yaşına kadar akşam 9 da yattı sabah 9 da kalktı şuan 3 yaşında ben ne zaman yatarsam ozmana yatıyor kızımda 8 aylık akşam 7 gibi yatıyor 8 gibi kalkıyor 11 buçuk gibide gece uykusuna yatıyor 🤷🏻‍♀️

• Parvana bazen baźı evler güzel oluyordu ama bazende evler dökülüyordu bir pis oluyordu 😒İstanbulda şirievler taraftan tutarsan berbet eski ve pis evleri veriyorlar ama ataköy taraftan tutarsam evler baya baya iyi kimisi lüks bile oluyordu

• Haticebayar canım askerlik kolay deyil onların bakış açısına göre orda rahat değiller orda her şeyin bı sınırı var ve bu da onları çok gergin yapıyor anlayış göster üstüne fazla gitme neyi nasıl istiyorsa öyle yap gönlü hep hoş olsun gün içinde güzel güzel mesajlar yaz cinsel hakkında vs çok özledim sonra geçecek diyerek onu sakinlestir ona sabr etmesini söyle bı nevi destek.ol onu çok sevdiğini söyleyen mesajlar at ♥️

• Eşim uzun zamandır telefonu alıp tuvalete gitmiyordu, konuşmuştuk ve gerçekten de dikkat ediyordu tuvalet ihtiyacını görüp çıkıyordu,bu sabah hastaneye gidecekti alarmı çaldı, hazırlanmaya gitti ben hazırlandı sanıyorum bir baktım hala tuvalette ve telefonunu da almış gitmiş, artık içerde ne yapıyorsa. 😩 Çıktı gitti sonra. Yani konuşmamız hiçbir şeyi değiştirmiyor ya, tuvalette uzun kalmak iyi değil diğer bir yandan erkeklerin tuvalette uzun kalması zaten iyi değil diye düşünüyorum yani normal olarak kabul edemiyorum tuvalete telefonla girmesini bu anlamda. Herhangi bir sağlık problemi yoksa tabi uzun kalınır mecburen o ayrı mesele de. 😏 sabah sabah telefonu alıp tuvalete, koşmak nedir, oturmuş bayağı kullanıyor yani tuvalet camlarımız dalgalı olduğu için anlaşılıyor dikkatli bakınca, telefonun ışığı da çıktığı için anlaşılıyor. 🤷‍♀️ daha önce eşimle bu konuda konuştum olmadı, ilk fırsatta sabahın körü demeden yaptığına göre, başka ne yapabilirim? bunu yaşayan ve bu şekilde düşünenler bu aşamadan sonra ne yaptı veya ne gibi tavsiye verebilirler?