Elif367elif vala bende ölmeden ayaktayım bitmedimi kışliklarınız neler yaptınız
EElif367elif
- 21 Eyl 2021
- 4 Eyl 2021 tarihinde katıldı
- Merhaba bayanla ne yapıyorsunuz tartışmasında
- Merhaba bayanla ne yapıyorsunuz tartışmasında
Summer-love1 @Minikus34 @Miskin @SansursuzKadin @zarifhanim @BademGozlu @bitterdelisi24 @Emelim @Elif367elif siz nerdesiniz merak etim sizi ☺️
- Ben gidiyorum👋Hakkınızı helal edin dostlarım tartışmasında
Asddafagagahahaja başlığımla düşman sevindirmek istedim 😂 gitmiyorum buradayım 🥲. O kadar güzel dostlar biriktirdim ki burada… yıllar geçsede asla hiç birini unutmayacağım. Etiket yapayım diyeceğim ama kullanıcı adı hafizamın ne kadar kötü olduğunu bilenler bilir 😂.. veya unuttuklarım kırılabilir…kötü kalpli olmakla itham edildiğim için üzülsem de beni savunduğunuz için de cok mutlu oldum.. demekki sevgim karşılıklı imiş 🥲🥲 yorumlarım dost’u güldürmeye , düşmanı acıtmaya devam edecek …buradayım 😂😂
- Sekss♀️sevişme ♂️ tartışmasında
- Düzenlendi
Kızlar merhaba, hiç farkettiniz mi peride happy kids e benzemeye başladı. Cinsellik çok arka planda kaldı. Şimdi tekrar eski haline döndürelim mi? Ben başlayayım. Kızlar ben bir süredir isteksizlik problemi yaşıyordum hatta burda bu konuyla ilgili başlıkta açtım. Bugün bana o istek geri geldi. Çocuğu öğlen uyuttuktan sonra fuşumu alfım beden temizliğimi gaptım sonra süslendim gecelik giydim eşime foto attım. Eşimn iş yeri eve yakın hemen gelebilir istese o rahatlıkla foto attım. Ee ne zamandır yapmıyoruz(yapmıyoruz diyorumda haftada 1 işte) eşim durur mu fotoyu görünce omdan mesaj beklerken birden kapı tıkladı:) eşim geldi eve beni o halde görünce çekti beni odaya. Başladık sevişmeye ama birbirimize aç gibiyiz. Orgazm oljnca hafif iatwk gidiyor ya orgazm olmamak için kendimi arada frenledim eşime de dedim sakn hemen boşalma. Hani size sormuştum ya doggy pozisyonu yapamıyorum diye sevişirken baktım tam kıvamdayım doggy pozisyonunu aldım eşim nasıl sevindi ve kızşar evet çok zevk verdi bu sefer yapabildim. Sonra baktım gitgeller hızlandı set vuruyor arkadan eşim boşaldı dedim niye boşaldın dediki götü döndün bana ben napayım dayanamadım :)) sizlerle paylaşayım kızlar. Demekki isteksizlik gelip geçici i olabiliyormuş çocoukların diş çıkatma dönemindeki iştahsızlık gibi😂😂
- Kostüm tartışmasında
SansursuzKadin diyosaaa uzerine söz demem 🙈parti kur oy verelim ♥️😍
- Esimi sevmek istiyorum olmuyor tartışmasında
Ozge49595 Ya sana derman olmak istiyorum istiyorum ama yapamıyorum maalesef. İlişkiniz, güvensizlik, saygısızlık, sevgisizlik,ilgisizlik yüzünden öylesine zedelenmişki artık herşey bitmiş sizde. Ha eskisi gibi olmazmı tabikide olur ama biraz kendinize zaman tanıyın eşinizi itmeyin içinizden gelmese bile karşısına geçip konuşun eminimki zamanla yumuşayacaksınız ona karşı. Hala söylüyorum eğer kendinizi özlettirebileceğiniz mesafede biri varsa gidin bi süre orada kalın yokluğunda napıyor yapabiliyormu görün. Oda zaten değerini anlayacaktır bak zaten telafi etmeye çalışıyor diyorsun. Eğer sevgin gerçekten bitmiş olsaydı böyle bir post açıp yardım istemezdin hala seviyorsun yani. Ama kendinden ödün verme asla eşin senin bu değerini haketmiyor maalesef, ama evlisiniz aynı evin içinde ne trip atılıyor ne surat yapılıyor.
- Evlenmeden önce mi bozuldunuz?? tartışmasında
Hayalperestbayan Yok şöyle böyle diyin diyerek yönlendirmek haddim değil lakin kibar bir yolu olabilir 🙈 ilk birlikteliğiniz ne zaman oldu falan 🙏🏼
- Evlenmeden önce mi bozuldunuz?? tartışmasında
Hayalperestbayan bozulmak ne demek ya yemekmiyiz biz 😂
- HappyKids dedikodu time tartışmasında
Eylem_01 cok asiri kalabalik karisik orasi ya bide surekli resim atip hava peşindelerr hergun her an🤣🤣
- HappyKids dedikodu time tartışmasında
HappyKids in forum u hiç beğenmedim bi yorum yapıyorum ne beğenen var ne cevap veren post açtım kimsede yazmadı hiç samimi insanlar değiller çok gıcık aldım kendilerini beğenmişlik
- 💥💥Günün Cinsellik Soruları part 11 💥💥 tartışmasında
- Düzenlendi
SansursuzKadin 1-hayır 😀
2- 7-8 dk falandir
3- am benim elletirim bağ benim belletirim ver gitsin toprak olmayacak mı 😀😀❤️❤️ - iyi gecelerınız olsun 💙💙💙 tartışmasında
Elif367elif hicc sorma💙💙
- iyi gecelerınız olsun 💙💙💙 tartışmasında
Elif367elif bebekten onceydi o 🤣
zarifhanim alemsiniz hee her gece sex yapmiyom ya 🤣🤣
İyi geceler kizlar 😍😍😍💙
- 🔥🔥Günün Cinsellik Soruları Part 10 🔥🔥 tartışmasında
Elif367elif sendemiyaa🤣🤣
- 🔥🔥Günün Cinsellik Soruları Part 10 🔥🔥 tartışmasında
- 1 Mastürbasyon yaptığın en ilginç yer neresiydi?
- 2 - 3 kelime ile cinsel hayatını tanımla.
- 3 Penisin olsa ilk ne yaparsın? 🤣🤣
Ben cevaplıyorum
1- ilginc bi yerde yapmadim 🤣
2- vurdulu, kırdılı, aksiyonlu 🤣🤣
3- masturbasyon yaparim tabiki sjsjajja - Sevgili yada eski sevgili tartışmasında
Dilek_01 Canım kendine güvenemeyen erkekle yürümez maalesef. Eğer bir meslek yapıp çalışmıyorsan senin rızkını o getirecekse kendine güvenmesi şart. Daha ciddi bişey ortada yokken ayrılıyorsa yarın birgün evlilik gibi ağır sorumluluğun altına girerse hiç toparlayamaz. Maddi manevi kendine güvenmiyor ki bunlar çok ama çok önemli şeyler. Bazen bi ilişkiyi bitirmek, geri dönüşü zor olan yollara girmekten iyidir.
- Duşa ilk kim girer tartışmasında
Elif367elif anladığım kadarıyla genelde hep bebekden dolayı bizler önce giriyoruz 😀
- Duşa ilk kim girer tartışmasında
Kızlar ilişki sonrası kim giriyo ben cevaplayayım nedense hep ilk benim girmem lazımış gibi hissediyorum ilk hep ben girerim 😂