LLeyli789
- 22 Kas 2018 tarihinde katıldı
- Kizlar yardimmmm tartışmasında
- Sevgilim ????????♀️???? tartışmasında
Esi benim bir önerim olcakdı canım sen bir süre onu bi yokla yani sene dokunmak ısdedıyınde geri çevir olmaz de .O seni dınleyıb senı anlarsa senle ciddidir bence. Bence her şeyin bi zamani var . Her şey zamanından önce olursa çok sıkıcı oluyor bence.ve bence sevginin en güzelidir dokunmadan sevmek kendımden söyluyorum ve bunları deniyerek çokda mutluyum😊
- Cevaplayın lutfen tartışmasında
- Azərbaycanlilarr???????? tartışmasında
diana men dediyimi ele baci aybasinki qutardi 7-9-11-13-15-17-19gunlerinde bele bele ged tek gunlərdə elaqeye girin iki gunden bi hergun girmeyin hecbi xeyri olmur. Hee bide elaqeden sora uzan ayaqlarinin altina balis qoy 1saat uzan qo sperm axib gedmesin ve srazuda girme hamama çox isdi suynanda çimme çimmek olar ama isdi suynan olmaz men qisda hamile qaldim ilk 3ayim dəsət risqli kecdi hele gripde olurdum +daki helede lekelenmem olurdu her hefde hekime getdiyim vaxda olmusdu hekime geddnen gedene cimirdim qisda mecbyr adam isdi suynan çimir axi girerdim 10dəyqəyə çixardim indi bugunlerime gəlməyime oqədə şükr ediremki sağ elim senin başina sende inşəAllah bu ay hamile qalib sad xəbəri verersen mene😘❤️
- Azərbaycanlilarr???????? tartışmasında