M
Merve3434

• 27 Nis 2021
  • 30 Haz 2020 tarihinde katıldı
  • @el_ebruli iste tabiki ister güzelim. Fakat herseyin bir usulü var ona gore olmali. Herkrs özgürdür saygi duyarım fakat ne ben ne esim asla oyle mutfaktir arabadir sokaktir parktir yok giyinme kabinidir yok cati katidir yapmayiz. Bu fantaziden cok gunahtir. Ayrica hadi birisi gördü insan namusunu bir baskasinjn gormesine nasil dayanir bana ters .

• Allahim neler okuyorum bu gözler daha neler gorecek bu kulaklar daha neler duyacak. Biz evimizde tek basimizayken dahi salonda yapmaya utaniyoruz sadece yatagimizda edebiyle adabiyla usulüyle yapiyoruz millet neyse bisey demicem basarilar dilerim.

• Pozisyon? tartışmasında

prenses_o_ Zina çok Büyük bir Günahtir Rabbim sizi Affetsin, beni yanlış anlamanızı istmem sizin hayatiniz karişamam, ama gerçekten çok büyük bir Günah. Lütfen Zina Yapmanın günahi ile ilgili Araştirma yapin. Zina ettiğiniz kişi de sizde Yüce Allah’a İşlediğiniz Günahlar yüzünden Samimiyetle Tevbe edin, Şüphesiz Yüce Allah çok Merhamet eden çok Bağişlayandir. Eyer birini gerçekten seviyorsan, Onu Ateşe Atmazsin, ben bilgili biri değilim fakat bir Müslüman olarak diğer Müslüman Kardeşimi uyarmak benim bir Görevim.. Lütfen Kardeşim bu Dediklerimi ciddiye al Çünkü Zina’nin Azabi çok büyüktür. Araştir fakat Unutma ne günah İşlemiş olursan ol Yüce Allah’in Merhamet Senin işlediğin Günahtan Daha Büyüktür.. eyer gerçekten Seviyorsaniz Birbirnizi Ateşe Atmazsiniz, İnşAllah Samimi bir Şekilde göz yaşlari ile yüce Allah’a Tevbe edin Bağişlanma Dileyin, ve İnşAllah Dini Nikahinizi Kiyin ve Resmî Nikahinizi

• Ağıza boşalma tartışmasında
    • Eşimde genital siğil tartışmasında

Merve3434 HPV virüsü esas olarak cilt- cilde temas yolu ile bulaşır, virüsün ana bulaşma yolu cinsel ilişki ile olur. Enfekte bir kişinin penis, skrotum (erkek yumurtalık torbası), vajina veya dış genital bölgesi ile temas sonucu bulaşır. Oral yolla enfekte bir genital bölgeye temas edilmesi halinde de bulaşma olur. yani canım penisin vajina içine girmesi lazım yada vajina çevresine dış genital bölgesine temas etmesiyle bulaşıyor. Bundan bahsediyorum canım cinsel yolla bulaşan bi hastalık çoğunlukla hayat kadınlarında varmış

• Seks tartışmasında

SSelinn boşaldığı zmn hissediliyor canım akıyor bişeyler 🙂 mesela iki üç gün yapmamışsan özellikle biriktiği için daha cok hissediliyor