• +18
  • Bir seks hikayesi

Kamelia bende de her zaman olmuyor öyle uzun zaman sonra ilk defa oldu be im bebeğini de 2 yaşında kayınvalidem benle kalıyor öyle evde istediğimi rahatca yapamıyorum cinsellik acısından hazır düğün vesilesiyle bırakmışım kayınvalideme fırsatı değerlendirdim

Artist valla 15 dk sürdüğüde oluyor. Yarım saat 1 saat dinlene dinlene 2 saat sürdüğüde 🙈 tamamen bize bağlı

Nefedukaa evde sürekli oluyor zaten gerci kaynanam bende kalmayabaşladığından beri geriliyorum her an duyacak diye kendi evimde gizli gizli yapıyorum Bi de böyle kaçamaklar daha a ateşli oluyor eve göre Bi deneseniz çok güzell

aylinaylin araba bizim pek bişey olmadı ona ama bize olan oldu perişan halde gittik eve🤭

KirmiziOjeli büyüseler dedesine filan bıraksak belki o zaman olur ama o zaman da şimdi ki gibi olmaz . Her şey zamanında güzel işte 😂

Moonlight0 evde birinin olması da çok kötü ya . Bayram nedeniyle kayınvalidemler geldi memleketten yanımıza. Bi haftadır bizdeler. Sere serpe yapamıyoruz😂. İnsan rahatça inleyip kocasına yanaşamıyor haliyle . Ama tebrik ederim şartlarınıza göre güzel bir anı yaşatmışsın eşine de kendine de..🥰

KirmiziOjeli Bizde de 6 aylik var ondan 🤣🤣 Uzuunn bi süre daha hayallerde kalmak zorunda 🤣

KirmiziOjeli 😂😂 bizde aynı durumdayız canım yalnız diilsin inan ki. Yere bırakıyorum sürünsün oyalansın diye, beş dk sonra ağlıyo hemen hayaller yarıda kalıyo🤣

Kamelia aynen öyle mesela dün gece de yanaşayım kocama dedim çocuğu uyuttum baktım kayınvalidem uyumamış hala ayakta geç saate kadar o uyusun diye bekledim sanırım bundan sonra hep böyle olacak 😩

Biri görcek korkusuyla kamera falan vardır asla yapamazdım sanırım tebrik ediyorum sizi böyle bi hikayeden darısı bize 😀👍🏻