Nefedukaa evde sürekli oluyor zaten gerci kaynanam bende kalmayabaşladığından beri geriliyorum her an duyacak diye kendi evimde gizli gizli yapıyorum Bi de böyle kaçamaklar daha a ateşli oluyor eve göre Bi deneseniz çok güzell
Bir seks hikayesi
Nefedukaa maşallah size de
Moonlight0 evet beraber oturmak cok sıkıntı ya
Moonlight0 aynen
herkeze tavsiyemdir kampta sevisin:)
Moonlight0 maşallah bayağı ateşlisin, yalnız sular seller akmadi mı arabada nasıl sildiniz onları 😅😄
SansursuzKadin kim bilir ne zevklidir
aylinaylin araba bizim pek bişey olmadı ona ama bize olan oldu perişan halde gittik eve🤭
KirmiziOjeli büyüseler dedesine filan bıraksak belki o zaman olur ama o zaman da şimdi ki gibi olmaz . Her şey zamanında güzel işte 😂
Moonlight0 evde birinin olması da çok kötü ya . Bayram nedeniyle kayınvalidemler geldi memleketten yanımıza. Bi haftadır bizdeler. Sere serpe yapamıyoruz😂. İnsan rahatça inleyip kocasına yanaşamıyor haliyle . Ama tebrik ederim şartlarınıza göre güzel bir anı yaşatmışsın eşine de kendine de..🥰
KirmiziOjeli Bizde de 6 aylik var ondan 🤣🤣 Uzuunn bi süre daha hayallerde kalmak zorunda 🤣
Kamelia valla memeye bağımlılığı bi bitse neler yapıcazda işte elimiz kolumuz bağlı😅
KirmiziOjeli 😂😂 bizde aynı durumdayız canım yalnız diilsin inan ki. Yere bırakıyorum sürünsün oyalansın diye, beş dk sonra ağlıyo hemen hayaller yarıda kalıyo🤣
Kamelia aynen öyle mesela dün gece de yanaşayım kocama dedim çocuğu uyuttum baktım kayınvalidem uyumamış hala ayakta geç saate kadar o uyusun diye bekledim sanırım bundan sonra hep böyle olacak 😩
KirmiziOjeli 2 yaştan selaaaam ,hala meme bağımlısı ✋😅
Biri görcek korkusuyla kamera falan vardır asla yapamazdım sanırım tebrik ediyorum sizi böyle bi hikayeden darısı bize 😀👍🏻
Moonlight0 kayınvalideniz temelli mi sizde kalıyo canım yoksa geçici mi?
Moonlight0 Ay ben de cok seviyorum yaa, evlenmeden önce resmen heryerde seviştik ormanda, arabada, denizde, inşaatta bile 🤭 arada bi yine yaparız öyle sık sık değil ama gerçekten heyecan verici oluyor hele yakalanma riski falan 😜😜
Bayancokbilmiss amin inşallah karanlık sakin bir yerdi öyle kamera olacak bir yer değildi ama ateş başa vurdu mu o an aklına bişey gelmiyor🤭
Kamelia temelli canım artık bende kalıcak