Defnee evet canim arastirdim herkes oyle dedi YouTubeta bugun tekrar gidicem deneme atisi isteyip makineyede bakicam ipl makine olunca sahte oluyor dimi simdi yani o iyi degil 🤦‍♀️

Mera3939

Nietzsche

Olivetti

KirmiziOjeli kizlar az kalsin kandiriliyordum yaa 😅 iyiki buraya sormusum birazda sabah arastirma yapmistim ipl cihaz hakkinda YouTubetan meger benim gidicem yerdeki cihaz ipl sahteymis bugun gittum tekrar cilt analizi ve deneme atisi istedim cihazida gormek istedim neyse tamam dediler internettede ipl cihazlarin basliklari dikdörtgen olur ve isik patlamasi yaparlar gozluksuz kullanilmaz diyordu bildiginiz kadin denerken gozumde simsekler cakti sandim oda ney oyle gozlerim karardi resmen sagolsun diger konustugum arkadasa ozelden cihazi falanda attim cok yardimci oldu yani anlayacaginiz sakata gelirdum az kalmisti hemen iptal ettim yukarida arrkadas bulundugumuz sehirdeki cihazlara bakti merkezlerdeki 2 yerde normal varmis 1inde karar kilip gidicem insallah konusmaya dolandirici dolu ortalik valla dikkatli olmak gerek 😅🤦‍♀️buda benim az kalsin dolandirilma hikayem olsun artk 😅😅

LiTeraRy Bunları okuyunca şaşırıyorum. Benim yaşadığım şehir de 1200₺ tüm kol, tüm bacak, koltuk altı, genital bölge, bıyık, popo üstü. Alexandrite, soğuk üflemeli olan buz lazer oluyor sanırım. Seans sınırlaması yok. Ömür boy. Çok köklü bir güzellik merkezi, kadın batarsam o zaman gelmezsiniz zaten 10 seans sonrası birbirimizi max. Senede iki defa görmeye başlayacağız diyor. Zaten daha önce giden arkadaşlarım var 🌸🥳

Bisaniye canim bizim burda oyle birsey yok hem burdaki arkadaslar gercek lazer pahali olur seninki ipl dir dediler gercektende oyleymis sahte cihazla yapiyorlar orjinal yerlerde pahali yani farki goruyorsun fiyatla ve makinyle bilemiyorum artik bende ilkkez yaptiricagim icin bilgim cok yok zaten 🤦‍♀️

Defnee bende lazere gitmek istiyorum. Bu konuda baya bilgiliymişsin maşallah. ❤️ Bana da yardımcı olur musun? 🙂

Bisaniye bak bakalim canim belkide dolandirildin sende benim gibi 😅🤦‍♀️

Bisaniye Alexandrite lazer cihazının fiyatını biliyor musunuz ? Ben söyleyeyim 450 bin Türk lirasından başlar .Buz lazer de aynı şekilde .Bu kadar küçük paralara sizce bu cihazla hizmet verirler mi ? Onlar ne kazanacak o zaman .Kaldı ki bu cihazların bir atış ömrü var . Ömür boyu hizmet veriyoruz diyen her yer 2 yıl dolunca artık sizinle işimiz bitti diyor .IPL cihazların fiyatı ise 20 bin Türk lirasından başlar .Aldığınız paketlerin fiyatı o yüzden bu kadar ucuz çünkü makina ucuz .Umarım bu bilgiler faydalı olmuş , bakış açınızı değiştirmiştir🤗

Defnee Ama bu makinelerin olduğunu merkezler google’da yazıyor. Orada benim gittiğim merkezin adı var?

Defnee Bana şöyle bir cihazla yapıldı yapılmadan önce jel sürülüyordu genital bölge harici pek bi canım yanmıyordu. Ama yorumlardan sonra anladığım kadarıyla bende gitmişim hengameye 😅 1500₺ ye yaptırmıştım 3 yıl önce, madem cihazlar kötü iyi sonuçları nasıl alıyoruz? Benim bacak ve koltuk altımda çıkmıyor genitalde 3 haftada bir kendi temizliğimi yapmam gerekiyor [upl-image-preview url=//i.imgur.com/XAjAK1D.jpeg]

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/ICPcX8j.jpeg]

Cihaz’da bu. Bir kaç farklı cihaz daha var. @Defnee

Akrep Sonuç almana çok şaşırdım çünkü cihaz ıpl 😅 Daha önce IPL yaptirdim güzel sonuç aldım diyen olmamıştı .Şikayet var sayfasından baktığınızda çok fazla şikayet görürsünüz. IPL cihazlar 600-1200 nm dalga boyu aralığında çalışır ışın değil ışık enerjisi kullanılır .Yani yogunlastirilmis ışık verilir kıl köklerine .Bu da kıl köklerini uyutur kalıcı bir yok etme sağlanmaz

Defnee Tüylerim epey sarı sadece genital bölgede renk koyuluğu var. Gerçekten işlerini çok iyi biliyorlar ama etkili bi çözüm almama da sevindim arada cihazlar bozuldu diye değiştiriyorlardı mesela ? Bilmiyorum tam kavrayamadım elimde tutulur bişey olmadığı için şikayetçi de olamam artık. Hatta ablam falan da aynı yerde oldu kollarında hiç etki etmedi ama bacak ve koltuk altı güzel sonuçlar aldı oda 🤷🏻‍♀️

Bisaniye Bu fotoğraftaki cihaz gerçek buz lazer ama farklı cihazlar var demişsiniz .Belki de dediğiniz fiyat farklı bir cihaz için geçerli . Çünkü bu cihaz gerçekten çok pahalı ben daha o fiyata bu cihazı kullandıklarını görmedim .Ben alexandrite lazere gidiyorum 4 bölge 6 seans 2 bin TL ödedim .Dediğiniz paralara olsa kesinlikle buz lazeri tercih ederdim 🤗

Akrep IPL cihazlar çabuk bozulur çok normal . Kıllarının yok mu oldu yoksa incelip sarardı mı 🤗