[silindi]
Paramore çok haklısınız 😐 iyi misiniz peki bu olaylar sizi yıpratmıyor mu yoksa alıştınız mı
Paramore çok haklısınız 😐 iyi misiniz peki bu olaylar sizi yıpratmıyor mu yoksa alıştınız mı
Paramore merhaba dünden beri okuyorum. Nicke göre nasıl biliyorsunuz merak ettim 🤔
Paramore
merhaba, benimle ilgili hissedebiliyor musunuz?
eşimle problemlerimiz var ve hiç çözülmeyecek gibi hissediyorum 😓
belki bir şeyler hissedersiniz yazınca ☺️
3children1mom kokrulacak bişey yok canım
Ful
🙄 bana sor birde
busbusbus aynen benmde eşimle aram hiç iyi
Değil bir gün iyiysek 6 gün kötüyüz. Banada bi bakarmısın rica etsem
3children1mom benım gördüklerimi görseniz auan tımarhanede olurdunuz snrm 🤣
Paramore kız bana hisset bana ev durumunu hisset nolur 😄😄
prensesannesi27 nerdeyse insanların yarısına görünüyorlarmış sayı çoğalıyor😬 ben rüyamda görüyorum genelde de hep aynı şeyler ama o kadar korkuyorum ki
Pcoslu1anne birileri de bizim eve gelmiş midir acaba. O anda ne yapıyorsak görüyor mu gelen kişi.
@Dilaylaa benim aklıma şu takıldı eğer insanlar bunu yapabiliyor ve istediği yere gidebiliyorsa bizler evimizde güvende değil miyiz? Fiziki olarak bişey yapılmasa bile en azından görünüyoruz değil mi? Bu çok korkunç🙁
[silindi] evet ya böyle bir şey olabileceğini düşünmek çok rahatsızlık verici.
hayatbuiste kesinlikle öyle
Paramore evet bencede mantıklı canım haklısın seni de yorduk hakkını helal et
3children1mom Nur un olayı farklı kuzum Dilay astral seyahat yapıyor nur direk hissediyor
Paramore gece beşe kadar korkumdan uyuyamadım Ayetel Kürsi ihlas nas Felak vs ne varsa dinledim okudum sonra kızım altıni ıslatınca nevresim değiştirdim gecenin bi saatinde neyse yattık uyuduk tam böyle soluma yan yatıyorum uykuya daldım dalmadim birden irkilerek uyandım ama hiçbirsey anlamadım hatırlamıyorum ne olup ne bittiğini 🤗🤗
prensesannesi27 ne gördünüz
Emelim grup falan kurarsanız benide alın