Astral seyahat
Nur gelecek mi
Emelim nasıl yani anlamadım tam anlatır mısınız
Arkadas bir post okucaz ıcıne sıctiniz ya kidste kocasının hangi pozisyonda yaptigina kadar yazarlar kaldırılmaz bu post nie kaldırırsınız olmuyor burası donuyor
Varya sırf muhabbet sardı diye burdayız çoğumuz astral muhabbeti bahane 😂
Emelim
Beynim yandı
Bayanbella meraktan öldüm dilayla Nur’da yazmıyor yazın da okuyam yatam 🤦♀️😂
YigitAlpsMom arabadaydım sordum beni de gör diye inerken görmüs dedi kapalısın sağ kolında çanta vardı ayağında babet bileklern de inceydi ama bacakların kalındı fln dedi
Emelim peki doğru mu çıktı 😳
Gece 3 4 gibi kidste adminler uyur ozaman devam edelim sjsjsjs
[silindi]
Emelim bendim özelden yazan evde yalnızım ne cesaretle hala burdayım ya offff😀😀😀
Kızlar nurun eşi yanındaymış yarın konuşuruz belki
Hayır burdan da yazabilir bekleriz biz merak sonuçta 😂
YigitAlpsMom evet doğru bildi sarı renk dedi ama maviydi renkler değisebilir demisti ama
Emelim sizi dilami nurmu gördü dorumu bildiler catlicam
Ben yurtdışındayim ilk defa çok uzak bir yere seyehat ettim . Buda yıllarca yaptığım pratiğin sonucudur. Astral seyahat çok tehlikelidir kamu spotu geçeyim . Esim ve evde yardımcımız vardı . Tek başıma bebekle yalnız değildim. Tüm gün iletişim halindeydik. Arkadaşın nerede olduğunu biliyordum. Kendisinin sorunları vardı . Eşime soracaktım aslında onada yazdım ama o yapmamı istedi . Belki birşey görürüm diye . Çok uzak bir noktaya gidildiğinde ruhta bedende yorgun düşer .
Kendisinin yanina evine giremedim . Çok fazla kötü enerji vardı (bilimsel adı bu) . Karartilar halindelerdi ama farklı boyutlardan varliklardi. ( Arkadaşımızin maruz kaldığı şeylerden biriydi bu ) başka bir apartmana girebiliyordum görebiliyordum ama o apartmana dahi yaklasamadim . Daha sonra kendi evime döndüm daha bedenime ulaşamadan uyanmadan kapı yumruklandi arkamdan ama kimse yoktu . Daha sonra uyandım . Bu yaptığım tehlikeli ve yorucu bir şey . Bir süre titremem geçmedi ama iyiyim . Daha sonra ikinci denemeyi yaptım ama olmadı malesef kafamı bosaltamadim normal olarak.
Emineyilmaz siz ne alaka acaba nurla
Emelim ay korkunç 😳
Tomris neymiş bu yA ilk defa duyuyorum biri bana ds açıklasın lutfen