Paramore ahahha yani kalp mi dayanır ben bile error verdim burda yat bacım yat😄
Astral seyahat
[silindi]
Hersey-Astral-icin bu işlerin ehli değilim tabiki ama inancliyoz hepimiz o yüzden önerebilirim ki kızınıza okuyun nazar duasinida okuyun daha sonra evde telefondan en kısık sesre ben Ayetel Kürsi yasin vs açıp çaldım günlerce gündüz falanda açıyordum ada çayını da her gün yapabilirsiniz yani normal tavaya koyun ama yanmamasina dikkat edin ben tavaya koyup iyice ısınıp duman çıktığı zaman tavayi evde gezdirdim köşelere böyle duman attira attira gezdim Duman birinde tekrar açtım altını ayrıntılı anlatıyorum ki bana anlatan olmamıştı bilmiyordum nasıl yapılır diye ben bu şekilde yaptım iyi oldu tavsiye edebilirim
Hersey-Astral-icin eğer üzerik otu veya ada çayı yakarsanız evde yaktıktan sonra dışarı dökün yoksa enerji evde kalır ve bir anlamı kalmaz yaptığınızın
[silindi]
Paramore ya birşey diyim mi sizin enerjinizi hissettigimi nereden anladığımı söyleyeyim mi siz mesela artık uyuyacağım yoruldum ve diyorsunuz ya o zaman içim rahatlıyor böyle ama siz odaklandiginiz zaman yorumlarda konuyla alakalı konuştuğunix zaman urperiyoeum ve korku sarıyor beni ben böyle hissettim nedense paranoya mi acaba
[silindi] anladım teşekkür ederim ben çok düşük yaptım tüp bebek tedavisi gördüm sonra oğlum kendiliğinden oldu şükür bana sende sübyan olabilir dedi çevrem bende son umut hocaya gittim muska yaptı bunu 7 yaşına kadar tak dedi o yüzden çok duada okurum ama bu üzerliğide deneyeceğim inşAllah
Denizinannesi tamamdır teşekkür ediyorum aktaran alınıyor değil mi?
[silindi]
Hersey-Astral-icin anladim canım ben önce bunu denedim ise yaramazsa hocaya gidecektik ama çok şükür iyiyiz yani sıfır noktası Matrix enerjisini araştırıp takip edebilirsin
Hersey-Astral-icin evet evet aktarda bulabilirsiniz
[silindi] çok teşekkür ederim araştıracağım inşAllah çünkü uykusu çok hafif pek derin dalamiyor nadiren gece bin kere uyanıyoruz 🤷🏻♀️
[silindi]
Hersey-Astral-icin rica ederim
Paramore benim kidste nickim arenikomdu. Bana odaklanacaktiniz🥺
Bende takip edim şuracıkta çok heyecanlı
Ses duyan oldu mu
Hersey-Astral-icin benim kuzenimdede var ümmüsıbyan diye kaç kere bebeği düştü olmadı oda muska takıyor
Happykidssci ben o değilim canım
Dilaylaa ay bu ben valla birinin ilk görüşte anlarım iyi mi kötü mü olduğunu enerjiye de çok inanırım birisi üzgün ama ölümüne gülüyorsa anında hissederim