[silindi] çok teşekkür ederim araştıracağım inşAllah çünkü uykusu çok hafif pek derin dalamiyor nadiren gece bin kere uyanıyoruz 🤷🏻‍♀️

Bende takip edim şuracıkta çok heyecanlı

Tomris bütün yorumları okuduktan sonra korkmam ama hayla heyecanla neler olmuş diye okumaya devam edip eşimide korkuyorum diye uyutmamaama ne denir acaba ses olayından sonra hepten bi tırsttım😂

Tomris
    Akşam şarjım bitti telefon kapandı olayları bir yerden sonra kaçırdım neler oldu bana özet geçebilir misiniz 🙈

Nbg_26 benimde uykum geldi azıcıkta korktum uyudum😂

Dilaylaa ay bu ben valla birinin ilk görüşte anlarım iyi mi kötü mü olduğunu enerjiye de çok inanırım birisi üzgün ama ölümüne gülüyorsa anında hissederim

Dilaylaa ben sürekli rüyada olduğumu fark ediyorum bı rüya görürken zaten ruyadayim deyip devam ediyorum çok kucukken kendimi uyurken izliyordum tavandan özellikle bu rüya olayı ne peki artık çok rahatsız edici bi boyuta ulaştı

Dilaylaa ben rüyamda ne görüyorsam ertesi gün aynı şeyleri yaşıyorum (mesela numara görüyorum kadın görüyorum) falan uyandıktan sonra gün içinde aynılarını görüyorum bunun sebebi ne olabilir

Adrienne Bu bana da çok olur ama sürekli değil.Çoğunu hatırlamam gün içinde dejavu olurum sürekli öyle aklıma gelir.

Akşamdan beri takip ediyordum ve ben kaç gündür bu olaylara ilgi sarmisken karşıma çıktı post yer6 kanalı var YouTubeda Muhammed bahcecik çekiyor büyücüler 3harflilerle ugrasanlari felan bu havas ilmi işte 40 gün hayvansal ürün yemeyen oruç felan tutulup bu varlıkları görenleri felan dinliyordum dünde bu postu görünce çok ilgimi çekti bunlar gercekmi yani o dinlediklerimde kalp gözü açılıp göz perdesi kalkması için çok zaman alır diyodu acaba nurcum senin nasıl oldu yoksa vejeteryan misin çok merak ettim yani uzun zaman alır deniliyordu nasıl kalp gözün açıldı acaba yoksa doğuştan mı geldi merak içindeyim pelin Gürman var o doğuştan bana geldi görüyorum diyodu varlıkları sende onun gibi misin acaba