Dilaylaa Hamile kalmadan önce yaşıyordum sıkıntısını hamileliğimde de devam etti doğum sonrasi arada yaşıyorum bebegim ağlıyor saniyorum kalkıyorum sonra tekrar tekrar uyaniyorum son uyanisimda bebegim uyuyor oluyor

Dilaylaa Anladım eşiniz müslüman olmadığı için o şekilde düşünmüyor bilimsel olarak ne düşünüyor bu durum ne diyor mesela hani biz müslüman olduğumuz için varlıkları biliyoruz onlar işte ölünce ruhumuz farklı boyuta geçecek buda onun bir onizlemesi gibi bişey diyoruz eşiniz bunları nasıl değerlendiriyor tartışıyor musunuz hiç siz sanırım muslumansiniz

3children1mom Seyehate çıkan tabiki görülmez o boyut farklı çünkü . Sadece o boyuttan yaşadığımız boyut görülüyor ama farklari vsr renkler daha soguk sesler boğuk oluyor en açık hava bile olsa dünya puslu küllü bir dünya. Zamanın daha yavaş aktığını hissediyorsun öyle yaşıyorsun ama aslında akan zamanın içerisindesin .

Dilaylaa sadece yönlendirmeyi yönetmeyi tamamıyla öğrenmen gerekir ve kendini dinlendir sesiz temiz bir ortamda üst üste olduğu için rahatsizlanirsin

Dilaylaa Yaa cok teşekkür ederim bilgilendir beni lütfen çünkü hayatımın bazi donemlerinde beni aşırı sıkıntıya sokmuştu bu durum bazen hic uyanamayacagim sanirdim

Dilaylaa valla sizin için bende bekliyorum burda yazarsanız etiket yaparmisiniz beni, muhtemelen gelirler

Mynameisugu Bugüne kadar hiç tartışmasız fikir alışverişleri oluyor. Esim İslam’ın varlığını kabul ediyor , inanmamayi tercih ediyor . Inancı hakkında fazlasını yazamam maalesef, Müslüman değil ama farklı boyutlar zaten bilimsel bir gerçeklik olduğu için farkı boyutlarda farklı yaşayan canlılarin olabileceğini oda söylüyor aslında bu uzaylı meselesi gibi bir şey. Evren inanılmaz derecede büyük biliyoruz mesela ama başka bir gezegende bir canlı varmı yok mu bilmiyoruz ama olabilirde neden olmasın . 🤷

Efsun nasıl kademe canım anlamadım yorumlarda biliyor gibi yazmisisniz ondan sordum yanlış anlamayin

Efsun Ben zaten herhangi birşeyi yönetmek istemiyorum. Kalsın ben almiyim muhatap olmadan yaşayalım

Dilaylaa Anladım o şekilde düşünüyor tabi ama benim direk bu aklıma geldi çünkü biz dine yönelik düşündüğümüz için ahiret inancina inanmayanlar ateistler için hani buda bir anlamaları için olabilir diye düşündüm direk yoksa sizin dedikleriniz çok mantıklı geldi bakarsın ilerde uzaya da gidersiniz görürsünüz oralarda ne dersin😊

Mynameisugu Tabiki bizim dinimizde açıklaması var . Bilimsel olarakda ortada olan bir sey . Bununla kandıramayiz 😅