Miros01
Hm.. evet müslüman olmayan kısım malesef😔
Astral seyahat
3children1mom Ilk seferde evi ya da yan daireni gezebilirsin bikac sefer sonra istedigin yere gidiliyor
Tomris Allah seni ne yapmasın 😂korkudan gecikir 😂
Pcoslu1anne Şuan iyimisin peki
Dilaylaa
Gidince noluyor peki
Aynı anda seyahate çıktınız diyelim konuşabiliyor muyuz. Ya da o uyanık sen çıktın seyahate beni görebilir mi? Gibi gibj🙄🤔
Dilaylaa Hamile kalmadan önce yaşıyordum sıkıntısını hamileliğimde de devam etti doğum sonrasi arada yaşıyorum bebegim ağlıyor saniyorum kalkıyorum sonra tekrar tekrar uyaniyorum son uyanisimda bebegim uyuyor oluyor
Pcoslu1anne
Transa gecmek gibi birsey o zaman
Denicem mutlaka 😂
Mynameisugu Ama bilimsell kanıtlanmış bir gerçek aynı zamanda. Benim eşim müslüman değil evet ama bunuda ben ondan öğrendim aslında. Enerji, zaman ve boyutlar hakkında çok fazla teoriler var .
Gittibimilyarlikmobilya Görüyorum evet ama normal dünya gibi değil
Dilaylaa Anladım eşiniz müslüman olmadığı için o şekilde düşünmüyor bilimsel olarak ne düşünüyor bu durum ne diyor mesela hani biz müslüman olduğumuz için varlıkları biliyoruz onlar işte ölünce ruhumuz farklı boyuta geçecek buda onun bir onizlemesi gibi bişey diyoruz eşiniz bunları nasıl değerlendiriyor tartışıyor musunuz hiç siz sanırım muslumansiniz
3children1mom Seyehate çıkan tabiki görülmez o boyut farklı çünkü . Sadece o boyuttan yaşadığımız boyut görülüyor ama farklari vsr renkler daha soguk sesler boğuk oluyor en açık hava bile olsa dünya puslu küllü bir dünya. Zamanın daha yavaş aktığını hissediyorsun öyle yaşıyorsun ama aslında akan zamanın içerisindesin .
Pcoslu1anne anladım daha ayrıntılı bir düşüneceğim toparlayadim ben şuan rüyalar çok farklı bir mesele maalesef
Dilaylaa Yaa cok teşekkür ederim bilgilendir beni lütfen çünkü hayatımın bazi donemlerinde beni aşırı sıkıntıya sokmuştu bu durum bazen hic uyanamayacagim sanirdim
Dilaylaa
Yaa anladım denemek istiyorum inşallah bir sorun olmaz🥴🙄
Mynameisugu nedesem boş olur sadece kademeler farklidir
Dilaylaa valla sizin için bende bekliyorum burda yazarsanız etiket yaparmisiniz beni, muhtemelen gelirler
Mynameisugu Bugüne kadar hiç tartışmasız fikir alışverişleri oluyor. Esim İslam’ın varlığını kabul ediyor , inanmamayi tercih ediyor . Inancı hakkında fazlasını yazamam maalesef, Müslüman değil ama farklı boyutlar zaten bilimsel bir gerçeklik olduğu için farkı boyutlarda farklı yaşayan canlılarin olabileceğini oda söylüyor aslında bu uzaylı meselesi gibi bir şey. Evren inanılmaz derecede büyük biliyoruz mesela ama başka bir gezegende bir canlı varmı yok mu bilmiyoruz ama olabilirde neden olmasın . 🤷
Emineyilmaz Öyle mi? Sizi gelip gördümü?