Dilaylaa
Gidince noluyor peki
Aynı anda seyahate çıktınız diyelim konuşabiliyor muyuz. Ya da o uyanık sen çıktın seyahate beni görebilir mi? Gibi gibj🙄🤔

Dilaylaa Hamile kalmadan önce yaşıyordum sıkıntısını hamileliğimde de devam etti doğum sonrasi arada yaşıyorum bebegim ağlıyor saniyorum kalkıyorum sonra tekrar tekrar uyaniyorum son uyanisimda bebegim uyuyor oluyor

Dilaylaa Anladım eşiniz müslüman olmadığı için o şekilde düşünmüyor bilimsel olarak ne düşünüyor bu durum ne diyor mesela hani biz müslüman olduğumuz için varlıkları biliyoruz onlar işte ölünce ruhumuz farklı boyuta geçecek buda onun bir onizlemesi gibi bişey diyoruz eşiniz bunları nasıl değerlendiriyor tartışıyor musunuz hiç siz sanırım muslumansiniz

3children1mom Seyehate çıkan tabiki görülmez o boyut farklı çünkü . Sadece o boyuttan yaşadığımız boyut görülüyor ama farklari vsr renkler daha soguk sesler boğuk oluyor en açık hava bile olsa dünya puslu küllü bir dünya. Zamanın daha yavaş aktığını hissediyorsun öyle yaşıyorsun ama aslında akan zamanın içerisindesin .

Dilaylaa sadece yönlendirmeyi yönetmeyi tamamıyla öğrenmen gerekir ve kendini dinlendir sesiz temiz bir ortamda üst üste olduğu için rahatsizlanirsin

Dilaylaa Yaa cok teşekkür ederim bilgilendir beni lütfen çünkü hayatımın bazi donemlerinde beni aşırı sıkıntıya sokmuştu bu durum bazen hic uyanamayacagim sanirdim

Dilaylaa valla sizin için bende bekliyorum burda yazarsanız etiket yaparmisiniz beni, muhtemelen gelirler

Mynameisugu Bugüne kadar hiç tartışmasız fikir alışverişleri oluyor. Esim İslam’ın varlığını kabul ediyor , inanmamayi tercih ediyor . Inancı hakkında fazlasını yazamam maalesef, Müslüman değil ama farklı boyutlar zaten bilimsel bir gerçeklik olduğu için farkı boyutlarda farklı yaşayan canlılarin olabileceğini oda söylüyor aslında bu uzaylı meselesi gibi bir şey. Evren inanılmaz derecede büyük biliyoruz mesela ama başka bir gezegende bir canlı varmı yok mu bilmiyoruz ama olabilirde neden olmasın . 🤷