3children1mom SansursuzKadin Bende yaa 🙄 Bebeler var işte yapcak bisey yok… Ben 3 ten sonra kendimi kaybediyorum çünkü 😏
Htddd 1, hastane lavabosu, ormanlık alan 2, boynumdan ve belimden yalıyarak oral yapması, bide doggy pozisyonunda oral yapması🤩 3, seviştim ama birlikte olmadım evlendiğimde bakireydim😂😍
Ruzgarin_kadini SansursuzKadin ben sadece nefes alıyorum bacım o da yaşamak için mecburiyetten 😂😂😂😂içim ölmüş gibi hissettim şuan bazen kocamda erkek olduğumu düşünüyo 😂😂😂😂
Redrouge 1- Apartman , Heybeliada orman ve en fenası ailelerimiz evdeyken yapmıştık 😂 fazla saydım 2 - Gogus ucu 3- Olmadı
Ecemsss SansursuzKadin ay sorma bacı sözde misafirliğe gittik onun odasında uyuduk olan oldu zaten 🤣🤣🤣
Esmer_girl SansursuzKadin Sevgiliyken eşimle onların evinin banyosu kimse yokken Boyun ve göğüs Eşim dışında kimseyle olmadı
deleted_4033 SansursuzKadin 1 - Nevşehir peri bacaları 😅😅 2- en çok hoşuma giden ten uyumumuz , bu yüzden ön sevişmede dokunması bile yetiyor 😍 3- sexting yaptığım oldu ama ilişki boyutuna gelecek kadar etkileyen tek kişi eşim oldu . Sevgiliyken başlamıştık yapmaya 😜
Birgariphanci SansursuzKadin 1 garip hiç bir yer olmadı 😑 2 memelerimi emmesi 🤣 3 ilişkiye girmedim ama çok fazla kişiyle seviştim