bitterdelisi24 eveet insan daha dinc oluyor ya insallah kosarım eski enerjime dönerim 🥲hepimiz insallah😂💕
varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦
Rouge sen daha gelınlık gyceksın tempoooo :)
bitterdelisi24 ayy🙏🤗🥰
Rouge ay yumurta hıc sevmıyorm ya keske yesem.. yulaf aldım bugun :) normalde yulafı atlar yermıs haha :)
bitterdelisi24 Evettt 🙈 doğumdan sonra ben 75 kg olmuştum şimdi 56 57 arası 🤩🤩
bitterdelisi24 bende ikisini sevmem seni anlıyorum o yüzden peynir meynir ne varsa koyuyodum yemek için belki baskaları sever😂
Zeusunherasi ne urunu?
bitterdelisi24 hello canım ben diyetteyim birlikte verebiliriz 🧡
bittercikolata nasıl verdin beybisi spor deme yapamam🥺 birde ne kadar sürede verdin kaç kilo fazlan vardı ?
bitterdelisi24 başladığimda 80di güncelden bilgim yok
bitterdelisi24 benimde vermek istediğim bölgeler 😀inşallah biran önce gecer kardeşimin düğünü var benim de 15 kilo fazlam var😶
bittercikolata en sevdiğim sağlıklı Fizik
bittercikolata Heyt maşallah o kollar o gobek kaslari ne öyle 😄
bittercikolata ay bende ıstıyorum benım eskı halim senın suankı halın :)
Astalavistabeybi selam canım 🤣 ama gorsel olarak da paylasım yapalm sabah kahvaltı tabagımızı falan bırbırmıze fıkır olur
bitterdelisi24 çok isterim ama bogazıma düşkünüm ah o börek pogaca kek beni özlerler o yüzden kendime güvenemiyorum KEske bende yapabilsem bi 10 kg versem
incilikaftan ozaman sende bı 10 kılo vermelısın dostum :)
Adamasali aynı bende 15 kılo ozaman dıkkt edıyoruz yarın kahvaltını bekliyoruz bakalm ne yıceksın :)
Asminmuko canım bızde öyle oldugunuz ıcın veremıyoruz. burda bırbırmıze destek olcaz tesvık edıcez