bitterdelisi24 Rouge ay yumurta hıc sevmıyorm ya keske yesem.. yulaf aldım bugun :) normalde yulafı atlar yermıs haha :)
Rouge bitterdelisi24 bende ikisini sevmem seni anlıyorum o yüzden peynir meynir ne varsa koyuyodum yemek için belki baskaları sever😂
Bosunadelirmedik bitterdelisi24 Bebegim yulaf cok saglam bir protein kaynagi. Sut dokup pisirmeden yemeyi hix sevmem, o zaman hakkaten at yiyecegi gibi oluyor. Ama zayiflama doneminde her oglen sutle haslar kakaolu ya da meyveli yerdim. Denemelisin. Tarif cok
Zeusunherasi AyselGummat ogun yerine geçen bir ürün düğün zamanı kullanmıştım. 20 günde 6 kilo verdim. Sarkma falan yapmıyor whey proteini falan var içinde. Kalp hastası şeker hastası guatr olan herkes kullanıyor. Fitback diye ürün. Facede kalıcı zayıflayanlar diye sayfaları var 😊
bitterdelisi24 Astalavistabeybi selam canım 🤣 ama gorsel olarak da paylasım yapalm sabah kahvaltı tabagımızı falan bırbırmıze fıkır olur
Astalavistabeybi bittercikolata nasıl verdin beybisi spor deme yapamam🥺 birde ne kadar sürede verdin kaç kilo fazlan vardı ?
Adamasali bitterdelisi24 benimde vermek istediğim bölgeler 😀inşallah biran önce gecer kardeşimin düğünü var benim de 15 kilo fazlam var😶
bitterdelisi24 Adamasali aynı bende 15 kılo ozaman dıkkt edıyoruz yarın kahvaltını bekliyoruz bakalm ne yıceksın :)
Asminmuko bitterdelisi24 çok isterim ama bogazıma düşkünüm ah o börek pogaca kek beni özlerler o yüzden kendime güvenemiyorum KEske bende yapabilsem bi 10 kg versem
bitterdelisi24 Asminmuko canım bızde öyle oldugunuz ıcın veremıyoruz. burda bırbırmıze destek olcaz tesvık edıcez
Asminmuko bitterdelisi24 hadi inşallah size ve kendime güveniyorum ozamn ama daha önce hiç diyet denemedim daha önce hiç zayıflamaya çalışmadım yardım edin olurum 😍😍😍😍
Honey bitterdelisi24 bende kılo vermek cook istiyorum doğumdan sonra göbek kaldı 10 kılo fazlam vaar ama spor yapamıyorum sezaryen doğum sonrası spor ne zaman başlamalı acaba arkadaşlar
bitterdelisi24 Asminmuko ben cok dıyet yaptım zayıfladım ama emzırme donemı suan hep yedım. asla kılo kadına yakısmıyor aslaaa
bitterdelisi24 @Asminmuko @Astalavistabeybi @Adamasali @Zoya @Zeusunherasi @Hoyrat @Ozge49595 @AyselGummat evet kızlar yarın görselleri beklıyoruz :)