Ananas suyu cinsellik
cutechucky spermin tadını değiştiriyor diye duydum bende 😂
cutechucky Daha dün yemiştim aslında, oral yapmadıgımız için bisey diyemiycem ,olabilir.. çünkü sarimsak turşu yedigimizdede terimiz kokar o mantik gibi..
Brvnonk çok iyi ya peki ya ananas sevmeyen Bi eş düşünsenize 😀😀😀
- Düzenlendi
Nietzsche hahaha 😂
SuPerisi0 ya mesela çemen falan nasıl fark ediyor doğru ama hani meyve ya o yüzden ilginç gelmişti 😂
cutechucky evet öyleymiş kardeşim denedi kokusu gelmiş ona
Rouge demekki benimki o yüzden çok seviyor 🤪 ananas hastasıyımdır 🍍fakat hiççççççç inanmıyorum böyle şeylere açıkçası yahu 😂
Normalde sağlıklı bir vajinanın biz duymasakta erkekleri cezbeden bir kokusu var zaten 🤩
cutechucky Yok sevdigini biliyorum ve bikiyodu yaptığımi adam salak deil 7/24 içiyodum😅
cutechucky bide sık sık yapmıyorum ananas alınca yiyoruz beraber o zmnda oluyomus bide bazen ananas meyve suyu alıyorum yapıyorum
deleted77 😂😂😂bende ananas cok severim yerim ama amac bu degil kesinlikle😂😂 vajinanın kendine has misk gibi bir kokusu mu ne varmış öyle duydum hatırlıyorum. burda ananas konusu oldukca yaygın😂 cogu zaman ananas gördügümde bunu hatırlıyorum ,belki böyle benim gibi fesatlar vardır diye de kendim almayıp yanımdakine aldırdıgım olmustu 😂😂
Rouge evet misk e benzetiliyor tıpta falan 🧚🏻♀️
işte böyle şeylerden medet umanlar da var ya ona gülüyorum ben 😁😁 hiç takılmam sürekli alırım en çok yediğim meyvelerden birisi 😍