Turuncu o salondadır sen diger odadasındır gelısıne gelısır olay tamam da 6 saat mesajlasmak ne.. ben bikere esıme fotoğraf attım aynı evdeyız ne alaka yazdı 🤣🤣 bence buna bir dur de canım cok sacma ve anlamsız saatlerce msjlasmak

Saçma ve anlamsız bence ya resim atarsın 1 2 sonra hop yatağa ben öyle atarım evdeyse bile deneme yaparken sonra ilişki olur ama 6 saat ne 🤣

Olivetti 😂😂😂😂ben ayrı kalınca her gün de yapsam sıkılırım ara da bi lazm bana😂

Kiss_masali kızım ben yazları kocayı tek başına köyüne gönderiyorum bir gidişte en az 2-3 hafta kalıyor napalım 3 hafta da kururuz 😂😂😂😂

Turuncu seni korkutmak istemiyorum en kötüsünü paylaşmak istemezdim ama acaba başka biri varda bu saate kadar kiminle konuşuyosun deme diye böyle bişey mi yapıyor

Olivetti 😂😂😂gönderiyosan iyi.hani ben de gönderiyorum bi yrlere ama ennn fazla 3 gün😂😂😂en fazla 3 gün ayrı kalmışızdır😂seninki iyi ama😂kurumaktansa her gün sexting süper

2 yıl evlilik ve çocukta var . İlişkinizin monotonlastigini düşünüp böyle heyecan katıyor olabilir . Bende iki senelik evliyim ve 7 aylık bir bebeğim var son zamanlarda bende ilişkimizin monotonlastigini düşünerek farklı şeyler deniyorum. Kendi açımdan baktığımda 6 saat belki size göre fazla ama bana normal geliyor . Bu 6 saat mesajlaşma hep evde mi oluyor ?

Olivetti orası öyle😂😂😂araya daha çok istek ve çok özlem girince bambaşka oluyooo

Turuncu bana da öyle geldi bir anda bu şekilde normal değil ya günah almak istemiyorumda

Olivetti bu şu şekilde anlaşılır aslında. Eşine yazdığı mesajlar ayrıntılı uzun ve özenli mi. Yoksa geçiştirir tarzda veya sadece kadını konuştıracak tarzda mı ?

Nietzsche bilmiyorum benim her şekilde midem bulandı bu durumdan . İnşallah biz günahını alıyoruzdur . Her gece olmaz be

Olivetti ya her gece başka kadınla da konuşulmaz bence . Bilemedim ,sonradan böyle olması da garip.

Olivetti inşallah öyle değildir ya , bu olayı ancak arkadaşın kendisi çözebilir

Turuncu Hiç normal bir durum değil bide birden çıkması neden? Bence biraz sorgulamalısınız muhakkak tetikleyen veya altında yatan bir sebep olmalı diye düşünüyorum. Fantezi vs tamam ama bu farklı bir boyut almış.

Olivetti üç seferdir her iki günde bir oluyor. Yani bir haftada üç defa yaptık bunu. Sosyal medya hesapları normal yani kendi halinde takılan öyle maç falan takip eden biri. Gece de ben çocuk uyanmasa bile hep uyanıyorum aliskanlik. Uyuyor sabah erken kalktığı için. Ama tabi işe geç gideceği zamanlar çok erken yatmaz 2 3 gibi yatar telefona bakar o ara bir şey yapıyorsa yapıyor

Cilekliturtaa evet yine her gün de olur ama uzun saatler olması çok çok saçma anlamaya çalışıyorum