Ayparcasi benimki de yapmıyor , günah diye hatırlatinca. Ama istemesi beni üzüyor acaba darlığım yeterli değil mi diye

Mlsdru istemiyorum. Yaptırmıyorum. herkesin eşinde var mı bu merak diye merak ettim ben de. Darlığım yeterli değil diye düşünüyorum çünkü ben

Lokumanasi aslında kegel egzersizleri düzenli başlasanız hani ilişki sırasında o kaslar kasıldığında eşiniz darlık hisseder. Sizin için yorucu olur ama alışırsınız zamanla. Yani sağlıklı da ☺

Oxorza ben kafama takıyorum ya. Nasıl daralticaz. İşin kötüsü ben yeni evliyken de genişti

zarifhanim çiş yaparken tut bırak di mi o ? Başka bişey yapmama gerek yok? Ya ben doğumdan önce de boyleydim ya, düzelir mi acaba egzersizle, ameliyatsiz

Cmrhnm ah canım benim. Kanama olacak kadar zorlandiysan bilmeyerek yapma ihtimali yok. Çünkü normalde çok zor girmesi. Benim bir kez oldu ama o kadar gevsemisim ki ben bile şaşırdım yumusacik girdiğine. Eşim anlamadı söyledim hemen şaşırarak çekildi. Kanama vs asla olmadı. Çünkü sert değildim. Kıyamam sana ya

Lokumanasi Sadece idrar sırasında değil günlük işlerinizi yaparken hatta oturup kitap okurken bile. Yeter ki o kaslar kontrol altına alınabilsin hani ilişki sırasında bunu yapabilecek kıvama gelene kadar 🤌🏻

Lokumanasi 2 doğum yaptım vajinam hala dar çiş yaparken tut bırak normaldede yap ben ona bide doğum yaptığımda doktor çok övünerek dikmişti ona bağlıyorum

Eşim hiç anal istemedi arada dalgasına ben diyorum saçmalama der 🥴

Lokumanasi yasak birşey her zamam daha cazip gelir. Ama yazık benmki çok heveslenmişti zevk mevk alamadı 😄😄