Evlenmeden önce
3 yıl beklems 2 yıl daha beklesın
Bencede beklesin ama erken nianlanmıssnz bekleseydınız biraz
Kendini ilk geceye sakla derim!
Bence kabul etme derim, seni istiyorsa oda evlenmeyi bekleyebilir
Erken nişanlanmışsın diyen var ya da imam nikahını beğenmeyen var. Bir elin beş parmağı aynı mı? Bazen istenmeen bir durum başka durumlarda en iyi çözüm olabiliyor. Erken diye sevdiğim adamla nişanlanmasa mıydım :(
Biraz daha geniş çaplı dişünmek lazım sadece ayrılırsak naparım değilde Allah korusun ilişkiden sonra 2 yıl içinde nişanlının başına iş gelse sen sonraki hayatında ne yapıcaksın ne diyceksin
Summeyye Allah korusun... Ama doğru söylüyorsun. Benim öğretmen arkadaşım atanmak için resmi nikahı önden yaptı tabi tek başına resmi nikah olmasın dediler imam nikahı da kıyıldı. Bir senede evini her şeyini düzdü ve düğün hazırlklarını yaptılar. Ve düğüne bi hafta falan kala ayrıldılar. Perişan oldu canım arkadaşım, keşke bekleseydim diye. Düğün olsaydı ve 1 sene sonra ayrılsaydı en azından evlenip boşanmış olacaktı. Şimdi evlendim de boşandım diyemiyor 3 sene olmuştur hala evlenmeye yanaşmıyor, çekiniyor ben nasıl anlatıcam bu durumu diye.
Soruyu soran arkadaş karar senin ama pişman olmak var sonunda...
sumru35 imam nikahı yapsan bile 4adet dönemi ilişkiye girmezsen imam nikahı düşüyor diye biliyorum canım yani sürekli devam etmek zorundasın ilişkiye girmeye. Dini boyutu da var üstelik türkiye burası Allah korusun ölüm var ya kalırsan ortada her yönden düşün. He eğer sende istiyorsan kişisel tercihin kimse karışamax ama cok iyi düşün sırf seni aldatır diye korkuyosan zaten bnun için aldatıcaksa güvenmiyosan kendini feda etme , BENCE😊