Glr_09 çok kötü birşey ya gerckten boynunu kokluyordum kendimden geçiyordum resmen öyle güzel kokuyordu ki şuan hiç sıfır yani
İki aydır koku alamıyorum😢
bugsbunnyy bendee dün bi razcıık parfüm kokusu geldi bidaha kokladım gelmedi ama allah çok şükür yediklerimin tadı var
Glr_09 ya işte bende tam yemeklerin tadını alamıyorum ya köriyi çok severim ama kokusunu hiç alamıyorum
bugsbunnyy allah yardımcımız olsuun 🥲
bugsbunnyy ayyyy vallahı ıkı yıldır hayatımız kaydı resmen 😒😒😒 buna sebep olan kım varsa Allah bın belasını versın 🤬keske o yarasayı yıyıp geberseydı de kımseye bu ıllet hastalığı yaymasaydı 😡😡
Glr_09 amin 😥
kucukpembebulut amin ama ben vuris olmadım ki hiç birden bire gitti 😂
bugsbunnyy valla bende olmadım dıye bıliyorum ama 🤷🏻♀️Nasıl oldu anlamadım ıste
kucukpembebulut umarım tez zamanda gelir 🥴
bugsbunnyy bende hafif grip oldum sonra gitti teste yapmamıştım
Glr_09 aynısı bende oldu ben grip sanıyordum coronaymis doktor arkadaşıma söyledim tat koku iyileştikten sonra gidermiş sen hafif atlatmissin dedi Corona yani
Glr_09 bnm 3,4 ay sürdü maalesef korona illetinden
zarifhanim bazen kalıcı olabiliyor :( çok geçmiş olsun kayınvalidemin aylarca hissi gelmedi
Arasemir11 varmı şu anda koku alabiliyomusun bemimki 3 ay olucak nerdeyse
Glr_09 bende covit olduğumda 1 ay öyle olmustu bana …1 sene olacak ama.hala soğanın eski tadını alamıyorum
Glr_09 alıyorum ama soğan sarımsak kokuları deqişti gerçek kokularını alamıyorum artık ayrıca parfum kokusunu alırım ama sanki tüm parfüm ler aynı kokuyor gerçekten sinir bozucu
Covid sonrası 6 -7 ay koku-tat kaybı yaşayanlar var
Tat alabiliyorum koku alamıyorum bi kere hafif geliyor sonra alamıyorum