Yorgun ciddimisin ya. Sessiz takip ettim seni hep. Bunda da vardır bir hayır çocukla boşanan ilk sen değilsin dönme arkana lütfen şiddetin dozu artabilir belki. Bende şiddet gördü ama senin gibi hiç olmadı iz morluk itiş kakış diyelim. Ama seninki zaten şuan dozu çok yüksek bir sonraki Allah korusun kadın cinayeti olamayacağının garantisini kim verebilir

Yorgun ay onu sen bilirsin ben bişey desem olmaz şimdi ama iyi düşün taşın. Tek başına bakamazmısın annen yardımcı olmaz mı ailen destek çıkmaz mı

Yorgun aldırma sakın bi çocuk en güzel anneyle büyür baba olmasa da olur ama annesiz olmaz sana yoldaş olur nefes olur can olur sen başarırsın çocuğuna da bakarsın yani hem vebali çok büyük öbür dünyada cennet anahtarı olabilecek bi evladı cehennem anahtarı yapma ..

Nietzsche birincisi foto benim demedim buna benzer çıktığı için atım daha sorumu bile soramadım ama burda herkes hemen herşeye önyargıyla yaklaştığı için hata bende ki buraya yazdım

Nietzsche uygulamadaki gerizekalılardan sanmadan önce doğru bir üslupla sorun bence böle yoneticilik yakışmıyor kimseylede oyun oynamaya derdim yok

Yorgun buna yakın çıktıysa onu atın o zaman. Hergün burada üyeler saçma sapan konularla meşgul ediliyor. Tabiki moderatör olarak gerekeni yapacağım. Sizde yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına dikkatli davranabilirsiniz. Veya postunuzda ,fotoğrafı temsili buldum gibi şeyler yazsaydınız.

Yorgun Hanımefendi ,fotoğraf benim demedim diyorsunuzda. Demenize gerek yokki ,hamile olan kendi testini atıyor burada. Siz ne düşünürdünüz benim yerimde olsaydınız ?

Nietzsche daha yazmaya fırsat vermeden yargıladınız evet farkındayım yaklaşık 1 haftadır saçmasapan şeyler oluyor ama herkes onlar gibi deği postlarımı okuduysanız bir boşanma evresindeyim adamın annesi gildeydim ve görmemle ortadan kaldırmam bir oldu onun için atamadım zaten buna benzer bileklide çıktımıştı

Yorgun ilk postu açarken konuyu tam olarak yazarsanız böyle yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemiş olursunuz. Şuan benim yaptığım yanlış bir şey yok. Post açılmış ve tamamlanmıştı . Görevimi yaptım.

Nietzsche ben siz değilim sizi yargılamıyorum herkese bu uslûpla yaklaşmayın diyorum sadece önce bi sorun sonra göreviniz olan şekilde müdahale edin DİE söyledim önce hakaret laflar bin türlü şey dönerken benim daha yorum yapamadım fotomu sorun oluyor hayret verici

Olivetti keşke atmayaydım ataydım işte elimde olmadığı için bunu attım 🤩🤩

Yorgun pardonda neyini sormalıydım. Mantıken fotoğrafın sizin olması gerekiyor zaten. Neyse gerçekten hamileyseniz kendi testinizi atarsınız.

Yorgun keşke Google görsellerden benzer foto bulacağınıza hamileyim deseydiniz şimdi böyle töğmet altında kalmazdınız . Açıkçası ben asla inanmıyorum size … ama benim inanıp inanmamam cok önemli değil zaten salla

Olivetti aynen kimsenin inanmasına gerek yok aklım maalesef okadar ayrıntılı düşünemedi işte insan hali ama neyse hata işte yazmamak lazım böyle yerlere demek ki