Kozlar yarım saat önce test yaptım ve pozitif gelde kafayı yeme daha günüm geçmedi ve ben hamileyim şimdi afedersiniz 💩 yedim
Bir bu eksikti Allah ım beni sınıyor resmen
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/XHf45Al.jpeg]
Yorgun ciddimisin ya. Sessiz takip ettim seni hep. Bunda da vardır bir hayır çocukla boşanan ilk sen değilsin dönme arkana lütfen şiddetin dozu artabilir belki. Bende şiddet gördü ama senin gibi hiç olmadı iz morluk itiş kakış diyelim. Ama seninki zaten şuan dozu çok yüksek bir sonraki Allah korusun kadın cinayeti olamayacağının garantisini kim verebilir
Tecrubekonusuyor yok zaten geri dönmeyecem kararımdan bu iş bitti ama kafam karıştı aldırmalımıyım ne yapıcam
Yorgun ay onu sen bilirsin ben bişey desem olmaz şimdi ama iyi düşün taşın. Tek başına bakamazmısın annen yardımcı olmaz mı ailen destek çıkmaz mı
Yorgun aldırma sakın bi çocuk en güzel anneyle büyür baba olmasa da olur ama annesiz olmaz sana yoldaş olur nefes olur can olur sen başarırsın çocuğuna da bakarsın yani hem vebali çok büyük öbür dünyada cennet anahtarı olabilecek bi evladı cehennem anahtarı yapma ..
Yorgun buna yakın çıktıysa onu atın o zaman. Hergün burada üyeler saçma sapan konularla meşgul ediliyor. Tabiki moderatör olarak gerekeni yapacağım. Sizde yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına dikkatli davranabilirsiniz. Veya postunuzda ,fotoğrafı temsili buldum gibi şeyler yazsaydınız.
Nietzsche daha yazmaya fırsat vermeden yargıladınız evet farkındayım yaklaşık 1 haftadır saçmasapan şeyler oluyor ama herkes onlar gibi deği postlarımı okuduysanız bir boşanma evresindeyim adamın annesi gildeydim ve görmemle ortadan kaldırmam bir oldu onun için atamadım zaten buna benzer bileklide çıktımıştı