Bir bu eksikti Allah ım beni sınıyor resmen
Yorgun buna yakın çıktıysa onu atın o zaman. Hergün burada üyeler saçma sapan konularla meşgul ediliyor. Tabiki moderatör olarak gerekeni yapacağım. Sizde yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına dikkatli davranabilirsiniz. Veya postunuzda ,fotoğrafı temsili buldum gibi şeyler yazsaydınız.
Nietzsche daha yazmaya fırsat vermeden yargıladınız evet farkındayım yaklaşık 1 haftadır saçmasapan şeyler oluyor ama herkes onlar gibi deği postlarımı okuduysanız bir boşanma evresindeyim adamın annesi gildeydim ve görmemle ortadan kaldırmam bir oldu onun için atamadım zaten buna benzer bileklide çıktımıştı
Nietzsche 27 si adet günüm ve 5 gün sürdü ve ovulasyon kullanıyordum aksatılmadan önce ve aldatıldımı öğrendiğim güne kadar beraberdik normalde gerizekalıya anlatır gibi anlatmam ama işte kapasite sonra aldatımdımı öğrendim falan filan bugün aklımdaydı kaçgündür test yapmak bugün yaptım ve silik olmasına rağmen çıktı anlam veremediğim için buraya yazdım ama işte aklı bunalmış ve herseyde bi şey bulmaya çalışan insanlara denk gelecemi bilseydim daha ayrıntılı düşünür öyle yazardım