Yorgun ilk postu açarken konuyu tam olarak yazarsanız böyle yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemiş olursunuz. Şuan benim yaptığım yanlış bir şey yok. Post açılmış ve tamamlanmıştı . Görevimi yaptım.

Nietzsche ben siz değilim sizi yargılamıyorum herkese bu uslûpla yaklaşmayın diyorum sadece önce bi sorun sonra göreviniz olan şekilde müdahale edin DİE söyledim önce hakaret laflar bin türlü şey dönerken benim daha yorum yapamadım fotomu sorun oluyor hayret verici

Olivetti keşke atmayaydım ataydım işte elimde olmadığı için bunu attım 🤩🤩

Yorgun pardonda neyini sormalıydım. Mantıken fotoğrafın sizin olması gerekiyor zaten. Neyse gerçekten hamileyseniz kendi testinizi atarsınız.

Yorgun keşke Google görsellerden benzer foto bulacağınıza hamileyim deseydiniz şimdi böyle töğmet altında kalmazdınız . Açıkçası ben asla inanmıyorum size … ama benim inanıp inanmamam cok önemli değil zaten salla

Olivetti aynen kimsenin inanmasına gerek yok aklım maalesef okadar ayrıntılı düşünemedi işte insan hali ama neyse hata işte yazmamak lazım böyle yerlere demek ki

Yorgun günün geçmeden niye test yapıyorsun ki belirtiler mi vardı?

Nietzsche 27 si adet günüm ve 5 gün sürdü ve ovulasyon kullanıyordum aksatılmadan önce ve aldatıldımı öğrendiğim güne kadar beraberdik normalde gerizekalıya anlatır gibi anlatmam ama işte kapasite sonra aldatımdımı öğrendim falan filan bugün aklımdaydı kaçgündür test yapmak bugün yaptım ve silik olmasına rağmen çıktı anlam veremediğim için buraya yazdım ama işte aklı bunalmış ve herseyde bi şey bulmaya çalışan insanlara denk gelecemi bilseydim daha ayrıntılı düşünür öyle yazardım

Yorgun az önce üsluptan bahseden sen miydin ? Gerizekalı teriminin kimler için kullanıldığını buradaki çoğu arkadaş bilir. Mesela size inanırsam gerizekalı diyebilirsiniz.

Nietzsche önce milleti kandıranı değilde insanlarla nasıl iletişim kurulur öğrenin zaten sizi şikayette bulundum çünkü baya aklı dengesi yerinde olmayan birini çalıştırıyorlar