Amannebileyim benimki öyle herşeye ağlamıyor ama çok inatlasiyor istediğini yapıyo öğretmeniyle konuşsaniz aslında iyi olur okuldada yapıyo mu bu hareketleri diye belki evde aşırı ilgi gören bir çocuksa okulda aynı ilgiyi göremediği için hep ağlarsam yaparlar diye düşünüyor olabilir yada bir psikologa götürmenizi öneririm çünkü normal değil böyle herşeye aglamasi çocukların dünyası çok farklı insan anlamakta güçlük çekiyor
6 yaş sendromu
Amannebileyim ya ilk basta, yada gidip o duzene alistiktan sonra patlak veriyorlar. Bu departmanda gorev yaptım uzun süre bana guvenin 🙂
Amannebileyim benm çocuğum küçük oldugu için ağlamasını pek beceremiyor 😄
Amannebileyim canım bence sendrom değil başka bir sorunu var o kızın. Bir psikoloğa gidilsin muhakkak
User-123 bugün okula bırakırken annesi öğretmeniyle konuşacak
Deleted10 nasıl geçecek peki bu böyle mi devam edecek
Cikolatali-waffle bugün öğretmeniyle konuşacak annesi olmazsa bir pedagogdan yardım almayı düşünüyorlar zaten
Amannebileyim ah benim minik kuzum 7 yaşında hep ağır başlı akıllı sessiz bir çocuktu bana aşırı düşkün doğdu doğalı birgün isyan ettirmedi bana hiç zorluk çıkarmadı 2 yaş sendromu 6 yaş sendromu vs bilmem hiç kanatsız meleğim 🥺 rabbimin bu hayatta bana verdiği tek dayanağm küçükken sık hastalanırdi halsiz düşer sabaha kadar uyurdu yani hastalığı bile yük değildi rabbim evlatlarımızn tırnağına taş değdirmesin 🙏
Amannebileyim 6 yaş sendromu warmı aman ataklar bitti 2,3 yaş sendromu war şimdi 6 damı var 😱
Amannebileyim okul psikologundan yardim alabilirsiniz. O gerek gorurse pedegoga yonlendirir.
Kobranecla 🙂❤️❤️
Amannebileyim acaba evde bir sorun mu var onu rahatsız eden ?
Mutlaka bir pedegog ile ilerlemek lazım ihmal etmeyin.
Kobranecla amin inşallah rabbim size bağışlasın evladınızı en yakın zamanda da bana nasip etsin öyle bir evlat
Arasemir11 6-8 yaş arası sendromu diye geçiyor internette 😂
Deleted10 öğretmeniyle konuştuk zaten dün o da aynı şeyi söyledi ben rehberlik hocasıyla görüşeyim size haber vereceğim dedi
Dilaylaa öğretmeniyle konuştuk öyle her durumda çocuğunuzu hastanelere götürmeyin abartılacak bir şey yok rehberlik hocasıyla görüşüp haber vereceğim dedi
Amannebileyim aman Allahım 🤦♀️