Mimoza benim makinem hemen koku yapiyo yikansin en fazla yarim saat gecse bile koku yaptigi icin makineyi tekrar calistirmayim diye icimde bi kotuluk olmadan soyledim dun ortada hic bi sebep yokken bunu yapti yani dusunemedim boyle bisey yapacagini aslinda ama tamam neyse

Shhssh demekkı ıkılı oynuyor sana baska esıne baska esın neden bu kdae buyuk tepkı verdı

Shhssh Eşiniz yokken madem farklı davranıyor, sizde onun bu farklılıklarını ortaya çıkarmaya çalışın. Mesela eşiniz yokken ses kaydi fln alın, ayrıca böyle insanlara çok yüz vermeyin. Hem kuyumu kazacak hem evime sık gelecek🙄yüz vermeyin, mesafe koyun ki eşiniz yokken gelmesin hissettirin zamanla azalır belki bu sık gelmesi. Eşine de kendini doğru açıkla, dünyanın sonu mu makina kapağını açsa neden bu tepki ben de insanım. Rica da mı etmeyelim vs diye

Shhssh gösteriş olsun diye yapıyorsa bpsver Allaha havale et o bilir .Ben hep öyle yapıyorum

Shhssh senin yerinde olsam bende ona aynısını yaparım kocamn yanında annecim annecim hürmet ederim. Ama yanlızkende demediğimi bırakmam. İş eşinde bitiyor bi annesinin lafıyla üstğne yürümek ne demek bi dersin varsa otur insan gibi konuş

TombulHatun konussamda anlamiyolar oyle olmayi da denedim ama bi sekilde anasi kendini hakli cikariyo iste😐

deleted8 dunden beri anlatmaya calisiyorum ama hala konusmuyo esim benimle😶

Shhssh ay Allah böyle insanlardan korusun diyecek laf bırakmıyolar gerçekten. Ne geçti eline oğlunun huzurunu kaçırınca yani noldu 🤬🤬🤬

Shhssh arana mesafe koy evinde de elini biseye sürdürme bırak çamaşır koksun kısa programa ayarlayıp içine yumuşatıcı koy ama ondan bisey isteme yüz bulmasın

Shhssh ayy Allah yardımcın olsun Bi ara bende öyleydim maalesef ama şimdi yüz vermiyorum istenmediklerini biliyorlar

Shhssh hah işte sen o kadına sinir olmuşsun belli ama kurduğun cümlede herkesi baz almışsın üstteki kadına ayrı sinir oldum gereksiz duyar kasmis

Kobranecla yok canm oyle sey olurmu ben bana destek olan insanlara oyle bi cümle kurmam o ustteki kendini bilmez de gitsin baska yerde duyar kassin bi zahmet

Ginger bundan sonra tövbe ölüyo olsam elinden bir bardak su istemem canm