Kaynanaaaaâaa👿👿👿
Shhssh demekkı ıkılı oynuyor sana baska esıne baska esın neden bu kdae buyuk tepkı verdı
Shhssh bırıyle karıştırdı galıba
- Düzenlendi
Shhssh Eşiniz yokken madem farklı davranıyor, sizde onun bu farklılıklarını ortaya çıkarmaya çalışın. Mesela eşiniz yokken ses kaydi fln alın, ayrıca böyle insanlara çok yüz vermeyin. Hem kuyumu kazacak hem evime sık gelecek🙄yüz vermeyin, mesafe koyun ki eşiniz yokken gelmesin hissettirin zamanla azalır belki bu sık gelmesi. Eşine de kendini doğru açıkla, dünyanın sonu mu makina kapağını açsa neden bu tepki ben de insanım. Rica da mı etmeyelim vs diye
Shhssh senin yerinde olsam bende ona aynısını yaparım kocamn yanında annecim annecim hürmet ederim. Ama yanlızkende demediğimi bırakmam. İş eşinde bitiyor bi annesinin lafıyla üstğne yürümek ne demek bi dersin varsa otur insan gibi konuş
bitterdelisi24 bak simdi de burda kahvalti hazirliyo valla cozemedim ben bu kariyi😁 pskolojim alt ust oldu
TombulHatun konussamda anlamiyolar oyle olmayi da denedim ama bi sekilde anasi kendini hakli cikariyo iste😐
bitterdelisi24 galiba
Shhssh ay Allah böyle insanlardan korusun diyecek laf bırakmıyolar gerçekten. Ne geçti eline oğlunun huzurunu kaçırınca yani noldu 🤬🤬🤬
Shhssh hah işte sen o kadına sinir olmuşsun belli ama kurduğun cümlede herkesi baz almışsın üstteki kadına ayrı sinir oldum gereksiz duyar kasmis
Kobranecla yok canm oyle sey olurmu ben bana destek olan insanlara oyle bi cümle kurmam o ustteki kendini bilmez de gitsin baska yerde duyar kassin bi zahmet