TombulHatun konussamda anlamiyolar oyle olmayi da denedim ama bi sekilde anasi kendini hakli cikariyo iste😐

deleted8 dunden beri anlatmaya calisiyorum ama hala konusmuyo esim benimle😶

Shhssh ay Allah böyle insanlardan korusun diyecek laf bırakmıyolar gerçekten. Ne geçti eline oğlunun huzurunu kaçırınca yani noldu 🤬🤬🤬

Shhssh arana mesafe koy evinde de elini biseye sürdürme bırak çamaşır koksun kısa programa ayarlayıp içine yumuşatıcı koy ama ondan bisey isteme yüz bulmasın

Shhssh ayy Allah yardımcın olsun Bi ara bende öyleydim maalesef ama şimdi yüz vermiyorum istenmediklerini biliyorlar

Shhssh hah işte sen o kadına sinir olmuşsun belli ama kurduğun cümlede herkesi baz almışsın üstteki kadına ayrı sinir oldum gereksiz duyar kasmis

Kobranecla yok canm oyle sey olurmu ben bana destek olan insanlara oyle bi cümle kurmam o ustteki kendini bilmez de gitsin baska yerde duyar kassin bi zahmet

Ginger bundan sonra tövbe ölüyo olsam elinden bir bardak su istemem canm

TombulHatun yuzume bakmiyo iste oglu simdi zaten yuvami yikarsa bu kadin yikar az kaldi diyo esim ipin ucundasin diyo bana bu kari yuzunden😣

Shhssh böyle kadınlar evlendirmesin oğullarını gerçekten paylaşamıyolarsa alsn koynunda uyutsun bi ömür kızlarımızın da hayatını zindan etmesinler. Napmışsın anasına dövdün mü sövdün mü de ipin ucundasn diyebiliyo bide. Ezdirme kendini sen sustukça üste çıkmaya çalışacaklar bana öyle dese kocam ipin ucunu bekleme ver ben keserim çeker giderim derip. Ona muhtaç olduğunu düşünürse daha çok üstüne çıkarlar.

Shhssh aynı benimkiler kuzum aynı anlatsam yaptıklarını ağzın açık Kalır 😀

TombulHatun dogurmakla ana olunmuyo iste simdi kendi diyecek oglum gelinim mutlu olsn ben burnumu sokmayim her boka diye ama nerdeee😏

Zemheri_ kaynana milleti degilmi iyiside var ama o iyileri bize denk gelmedi işte sans😊