incilikaftan mor şampuan al direk ilk kullanımında külleşir rengi 😂
Sarışınlar Help 👧🏼🔎
incilikaftan dediğimi al bide mor şampuan kullan bi süre götürür seni
Yorumcuanneniz bir değişiklik istedim ve ne hale geldim😂
@buralardayenibusely
@Sutlusutlac
@KirmiziOjeli
Kızlar teşekkür ederim Trendyoldan veriyim sipariş bu kötülüğü benden temizlesin😂♥️
incilikaftan ay benim bütün sacim bu renk romanlarin saçı gibi oldu cok igrenc cok çirkin oldu adam kafadan sayma yaptı
- Düzenlendi
incilikaftan açıcı alıp bir defa daha üstünden geç canım
incilikaftan Gri tutmazda tekrar açıcı yapılabilir birşey olmaz. Ama mor sampuanda biraz küllü form verebilir. Saçlarım sarı ama benim baya açık sarı bu tonu ya kırmak gerek ya da dediğim gibi mor sampuanla küllü hale getirmek o da getirirmi bu tonu emin değilim
incilikaftan üzgünüm ama tekrar açılması gerek gri fln yapmak istiyorsan
Ozge49595 parayla rezil olmak böyle bişey
@Angellove2010
Poyraztaha30
Açıcı yakma durumu olmasın
Glcn sipariş verdim gelince denicem o çiğ sarı gitsin de beyaza bile razıyım
incilikaftan bişey diyemem yanabilirde yanmayabilir de kontrollü olmak gerekir
Mor şampuan alıp kullanabilirsin 10 dakika kafar boyanan sacına sürer bekletirsen renk acılır bn kullanıyorum bnmde saclarım sarı
Cok fazla bekletme zaten acıldıgını anlarsın ben 10 dakika bekletiyorum senelerdirde kullanırım yanma gibi bişeyde yok sacımda
Yesdandi benim tüm saçım aynı durumda mor şampuanı en fazla 3 dk bekletip yikiyorum sacta uzun kaldıgında renk koyulasır diye duymustumda sarı tonunumu açıyor tam sampuanın işlevini anlamadım ilk kullanıyorum 🤭
Yesdandi teşekkür ederim hangi marka kullandıniz
incilikaftan çok rahat yaparsın üstüne farkı renk vurmak için bu sarılık yeterli canım ♥️
Önce platinle boyayıp sonrasında bi kaç kez gri şampuan kullanırsan istediğin rengi elde edersin 🙏🌷
Limonlukek00 teşekkür ederim 🥰
Shewolff 10.1 aldım gece yapıcam bakalım inşallah olur