Oğlum geldi😊😘🥰
Blondie gözün aydın rabbim hastane kapısı göstermesin insallah🤲🤲🤲
TombulHatun aynen canim insallah♥️
Blondie araları kaç yaş bilmiyorum ama benim kızımla oğlumun arası 10 yaş bizimki ikinci anne oldu
Allah bir daha ayırmasın canımmm 🤲💙🧿
Blondie ya minicik benimde kızım 28 haftalık doğdu 🥰🥰
Nezaket2010kerimali2020moms kızım 2 yas 3 aylık oğlum 26 günlük daha
strawberry yaa yerim ben onu simdi nekadar oldu🥰
Blondie sen güçlüsün yaparsın buna inanarak devam edersen hiç böyle bı kaygın olmaz 🌸
Blondie gözünüz aydın protein ağırlıklı beslenin sütünüz hem artar hem kaliteli olur ❤️
Blondie Ha birde Instagram da hastalanmayan çocuk diye bı sayfa var orayı takip edin çok harika bilgiler var eminim işinize yarar 🦩
Blondie kıskanmaz aman ne olcak kardesleri ayircak degilsin ya en sinir olduğum konuya degindim 😠😍 benimde 1 bucuk yasinda kizim var 3 hafta sonrada dogmum olcak 2 ye kiskanmaz ya alışır bana da oyle diyorlar ama ayircak degilim ya cocuklarimi ne kendimden ne de kardesinden aaa cok sinirlendim gercekten
Blondie merak etme herşeyden daha çok sevicek kardeşini bende korktum kıskanır diye arada dikkat çekmek için şımarıyo o kadar bide daha çok alıngan oluyorlar burda babaya ihtiyaç var sen bebekle ilgilenirken babada kızıyla ilgilenme li tam tersi de olduğu zaman aynısı olmalı eskisinden biraz daha ilgili olucaksınız o kadar 😊