Lavinia_ çok teşekkür ederim iyiki sizin gibi iyi insanları tanımışım burdan iyiki varsınız ♥️

Blondie sen güçlüsün yaparsın buna inanarak devam edersen hiç böyle bı kaygın olmaz 🌸

Blondie gözünüz aydın protein ağırlıklı beslenin sütünüz hem artar hem kaliteli olur ❤️

Blondie Ha birde Instagram da hastalanmayan çocuk diye bı sayfa var orayı takip edin çok harika bilgiler var eminim işinize yarar 🦩

Blondie kıskanmaz aman ne olcak kardesleri ayircak degilsin ya en sinir olduğum konuya degindim 😠😍 benimde 1 bucuk yasinda kizim var 3 hafta sonrada dogmum olcak 2 ye kiskanmaz ya alışır bana da oyle diyorlar ama ayircak degilim ya cocuklarimi ne kendimden ne de kardesinden aaa cok sinirlendim gercekten

Blondie merak etme herşeyden daha çok sevicek kardeşini bende korktum kıskanır diye arada dikkat çekmek için şımarıyo o kadar bide daha çok alıngan oluyorlar burda babaya ihtiyaç var sen bebekle ilgilenirken babada kızıyla ilgilenme li tam tersi de olduğu zaman aynısı olmalı eskisinden biraz daha ilgili olucaksınız o kadar 😊

Blondie yaa rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏🏻Kıskançlık pek olmaz alışır zamanla 🙏🏻💙