Bebekkokulu hayırlı olsun inşAllah sağlıklı bir gebeliktir 🤗🤲🏻 Benim bu kadar bile belli değildi ikinci çizgim 5 aylık olduk çok şükür 🤲🏻🌺
Test bu şekilde kan test verdim
buralardayenibusely kan testi aldılar cuma çıkacak dediler bakalım hayırlısı işte 🥰
Slovem08 gerçekten mi bende de silik çıkıyor bu şekilde kan verdim Cuma’ya çıkar dediler bakalım
Bebekkokulu gerçekten eşim falan hatta bana umutlanma ben göremiyorum gibi şeyler dedi ama sonuç 5 aylık olan tonton bir oğluş Rabbim şimdiden kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌺
Bebekkokulu Benimde 5 yıl önce öyleydi. Şimdi kızım 4 buçuk yaşında. Ultrason da gözükmedi. Alttan muayene ile 4 haftalık olduğunu öğrendik. Hayırlı olsun daha çok yeni 😍
Bebekkokulu 2 saate çıkıyo bu testler bence hiç beklemeden başka bi yere gidin, hayırlı olsun şimdiden😊
Bebekkokulu benimkide öyleydi bebişim 28 günlük oldu bileee😍😍
Bebekkokulu Beta HCG değeri ultrasonda görülecek kadar yüksek değildir. Zaten silik çıktığına göre hamilelik daha çok yeni. 1500 üzeri ultrasonda görülür. Hayırlı olsun. 🌺
Bebekkokulu Gözünüz aydın bebiiş çok küçük ama oralarda bi yerde 🥰❤️
Marbled şuan e nabızdan baktım zaman nasıl anlayabilirim çıkıp çıkmadığını olup olmadığını
Bebekkokulu E-nabız’da sonuç çıkınca görünür zaten.
Bebekkokulu küçük oldugu icin görünmeyebilir ama gebelik var yeni.
Bebekkokulu 2 3 saate cikar. E nabizdan bakabilirsiniz
Bebekkokulu e nabizdan tahlillerim kısmına girin saat tarih yazar zaten tıklayın sonuç cikar
Bal_kizin_annesi değer yazan yerde kaç üzeri olunca hamile oluyor
Bebekkokulu 5 haftalıkken falan gözükmüştü benim kese
- Düzenlendi
Bebekkokulu benim de böyleydi 3.5 haftalık hamileydim. Ultrasonda gözükmez çünkü çook yeni test bile silik. Hayırlı olsun
Bwnım kızımı 9.haftada görduler desem 😂 gec döllenmeymişşş
Meva61 Aaa gerçekten mi peki bu sonuca göre sizce var mı sizin sonuçlar nasıl öncesinde test yapılmışmıydı