Slovem08 gerçekten mi bende de silik çıkıyor bu şekilde kan verdim Cuma’ya çıkar dediler bakalım

Bebekkokulu gerçekten eşim falan hatta bana umutlanma ben göremiyorum gibi şeyler dedi ama sonuç 5 aylık olan tonton bir oğluş Rabbim şimdiden kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌺

Bebekkokulu Benimde 5 yıl önce öyleydi. Şimdi kızım 4 buçuk yaşında. Ultrason da gözükmedi. Alttan muayene ile 4 haftalık olduğunu öğrendik. Hayırlı olsun daha çok yeni 😍

Bebekkokulu 2 saate çıkıyo bu testler bence hiç beklemeden başka bi yere gidin, hayırlı olsun şimdiden😊

Bebekkokulu Beta HCG değeri ultrasonda görülecek kadar yüksek değildir. Zaten silik çıktığına göre hamilelik daha çok yeni. 1500 üzeri ultrasonda görülür. Hayırlı olsun. 🌺

Bebekkokulu Gözünüz aydın bebiiş çok küçük ama oralarda bi yerde 🥰❤️

Bebekkokulu benim de böyleydi 3.5 haftalık hamileydim. Ultrasonda gözükmez çünkü çook yeni test bile silik. Hayırlı olsun

Bwnım kızımı 9.haftada görduler desem 😂 gec döllenmeymişşş

Meva61 Aaa gerçekten mi peki bu sonuca göre sizce var mı sizin sonuçlar nasıl öncesinde test yapılmışmıydı

Bebekkokulu adetım 1 gun gecmıstıı önce aynı silik bir cızgı görduum gıtrıım kan verdim 49 cıkmıstı epey dusuk bı deger demıstı haftaya gel dedi haftaya 70lerdeydı yavas artıyor dedıler dıs gebelıkten falan suphelendıler bı ara bebek asla gorınmuyordu derken ben sabrettım bıraz da kendım gec gıttım görunmustü

Meva61 bende şuan bekliyorum hastaneye tekrardan randevu aldım aralık 10 bakalım hayırlısı