• Gündem
  • 3 aylık bebeğini döven baba

Brvnonk o adamı öldürmek istiyorum sinirimden ağlıyorum ya daha minicik bir bebek inşallah hücrede ölür ya da cezaevindekiler öldürsün pislik fotodan görmem yetti çeken kişi neden müdahale etmedi bebeğin annesi neden müdahale etmedi

Sft İnsan olan yapmaz ya canından bir parça Allah onu surundursun inşallah

Birmelekannesii Ay izlemeyin kesinlikle insanın cidden kanı donuyor inanın hala kendime gelmiş değilim çok kötü oldum ağla ağla migrenim var zaten panik atagim nefesim kesildi ya

Ariel Tehlikesi var diye biliyorum bende Allah belasını verir inşallah ordan sağ çıkmaz

Redkids Tmmda kanitlamadsn nasi anlicak olayı belki başka şeyden süpheendi her şey olabilir neler duyuyoruz görüyoruz artık babası mi tecavüz etmiş annesi mi iyle yapmış neler neler demekki kondursmamis yada eşi yanında babalık gibi bisiler farketmisfir çocukta ona göre hani ben yokken bakiyim neler yapıyor çocuğa diye çekmiş bakmış ki insan olmayan yaratık dövüyor meleği. Belki de söylese sen dovuyo musun saçmalama vs der geçerdi kanıt olması şart yani sonucta baba kim düşünebilirdiki dovucegini kim kondurabilir

Ela34 nasl mudahele etsin bence iyi yapmış da sakin davranmış ya o an iksiine birşey yapsaydı teli bir yere sabitleyip odadan çıkıyor annesi bakiyim ben yokken ne yapıyor bakıyor ki insan dışı varlık dövüyor anlandmi başka türlü kanitlayamazdi ztn

Brvnonk psikolojim alt üst oldu gercekten . Git kendi cüssendekilerle vuruş pislik. O agizsiz dilsiz bebege mi gucu yetmis. Sanki kum torbasina vuruyo Allahim deli olacam cikmiyo aklimdan . Bana verseler su adami etlerini kopartirim canli canli

Redkids onu duymadım bak olabilir Allah belasını bir an önce verir inşallah ya hatırlamak istemiyorum artık insanın psikolojisi bozuluyor ben şahsen çok kötü oldum

1bbby inanın benmde bir türlü çıkmıyor deli oldum kalbim yerinden cikicak sanki nasl vuruyor öyle yüzüne yüzüne 😭

Brvnonk Eski değil mi bu olaya sanırım 2 ay falan oldu annesi de gülerek konuşuyordu onu mu diyorsunuz yoksa yine başka bir olay mı yeter artık ne istiyorlar minicik çocuklardan elleri kırılsın inşallah vicdansız insanlar kimseye emanet etmeyecez artık evlatlarımızı baba ya bile kimseye güven yok Allah kahretsin böyle insanları taş yağsa başımıza az bile

bence kendine güvenen evlenmesin madem evlendin çocuk yapmamalı kendine güvenmeyen insan.benim beynim yandı gözlerim doldu ve kızımı kucağıma alıp sarıldım öptüm kokladım.rabbim iki cihandada böyle insanları kahrı perişan etsin bu şey cezasız kalmamalı küçücük daha yaaaa anne videoya almış kanıt icin gidipte bebeğini kurtaracagi yerde kuzum yaaaa😏😤😤

Brvnonk hayalgücümün alamayacağı yeni küfürler telaffuz etmek istemiyorum .. Allah bin belasını versin bu kafi ona