Kadriye5917 Keşke o namussuz haysiyetsiz şerefi beş paralık baba dedikleri utanmaz ölse. Haberi okusam da videoyu izlemedim, gerçekten görmek istemediğim için açmadım hiç. Youtubeda önüme çıktı saatin 4ünde.😭😭😭 O kadar yüreğim acıyor ki, o bebek dövülecek ne yaptı ya bir babaya bir ebeveyne dövecek kadar ne hissettirdi. Vallahi büyük insanlar kavgada birbirine böyle vurmuyorlar. Ağlıyorum, içimde bir huzursuzluk var. Kadın ilk başlarda farketmiş ama yanında yapmıyormuş, sürekli çay ve yemek hazırlatmak için mutfağa gönderip bebek ağlayınca içeri girdiğinde hiç bir şey yokmuş gibi kucağına veriyormuş. Videoda da aynısını yapmış. Ya kanım dondu, ciğerim yandı farkettiniz mi yine rahat rahat vicdansızca vuruyor, annesi geldiğinde sakince al diye kucağına veriyor. Ahh keşke.. keşke önceden videoya alsaymış, farkettiği an yapsaymış da o minicik günahsız beden bu işkenceye maruz kalmasaymış. Bunu eleştirenler oluyor niye videoya almış, niye mani olmamış diye, ben olsam öldürmek büyük bir günah dahi olsa o günaha girerdim rabbim affetsin ama kadın cinayetlerinin kol gezdiği bir ülkedeyiz. Kadını tehdit ediyormuş seni öldürürüm, aileni öldürürüm çocuğu vermem diye. Ben ölsem ve çocuğumun öyle bir insanla kalması ihtimali dahi tüylerimi ürpertiyor. Delile ihtiyaç duymuş. Bu işin içinde kimin günahı varsa kimin suçu varsa rabbim gün yüzü göstermesin. Umarım o caninin adil olmayan bu ülkede adaletini mahkumlar sağlar.. 😫😫