3 aylık bebek ölmüş 😓
Askbulbulu elim ayağım bosaldi bi tuhaf oldum sanki kendi evladıma yapılmış gibi hissettim evde saga sola gittim videoyu unutamadım icim kaldırmadı allahin belasını cok kötüyüm umarım en kötü şekilde acı vererek ölur
Askbulbulu nerede gördünüz ?
Yorumcuanneniz haberde
Askbulbulu TV demi
- Düzenlendi
Askbulbulu canımdan can gitti resmen o yaratığın çocuğa her vuruşunda sanki benim evladımmış gibi canım yandı😞 el kadar bebeği öldüresiye dövmek bu kadar kolay mı? Ne istedin 3 aylık bebekten? Rabbim onu sana emanet etti sen işkence ediyorsun birde sussun diye uğraşıyor. Ya Rabbim daha neler göreceğiz? Biz evlatlarımızın üzerine düşerken, düştüğünde kafasını bi yere çarptığında ağlamaması için uğraşırken bin bir türlü maymunluk yaparken neden?? Bebek bu ağlar, hastalanır ağlar, altı kirlenir ağlar, acıkır ağlar , uykusu gelir ağlar, ağlar ulan ağlar bebek bu.. Gerçekten diyecek birşey bulamıyorum yutkunamıyorum bile. Haberi izlediğimden beri kızıma bakıp bakıp gözlerim doluyor kızımı öpüp kokluyorum Allah’ım ben ve babası böyle olmayalım ne olur diyorum. Allah kahrı perişan etsin inşallah can çekişerek geberir inşallah🙏🏻
Askbulbulu bende hayati tehlikeyi atlattı diye okudum.
Askbulbulu ölmemiş.  https://resimyukle.io/r/RJJuPZ7w0c
Bomonti katılıyorum size annesi elinde delil olcak diye nasıl o kadar dayanabildi vurmasına anlamıyorm cünkü adam defalarca acımasızca vuruyor ilk vurduğunda al bari içeri girip kadın kendi paçasını kurtarcam diye o kadar göz yummamalı .Beni tehdit ediyordu diyor bebeğe sana zarar veririm diye vereceği kadar vermiş zaten nasıl o kadar bekleyebildin cocuk ağlamaktan mosmor olmuş .allahım bebeklerimizi böyle zalimlerden korusun o adamda inşallah ceza evinde icabına bakarlar
Kadriye5917 Keşke o namussuz haysiyetsiz şerefi beş paralık baba dedikleri utanmaz ölse. Haberi okusam da videoyu izlemedim, gerçekten görmek istemediğim için açmadım hiç. Youtubeda önüme çıktı saatin 4ünde.😭😭😭 O kadar yüreğim acıyor ki, o bebek dövülecek ne yaptı ya bir babaya bir ebeveyne dövecek kadar ne hissettirdi. Vallahi büyük insanlar kavgada birbirine böyle vurmuyorlar. Ağlıyorum, içimde bir huzursuzluk var. Kadın ilk başlarda farketmiş ama yanında yapmıyormuş, sürekli çay ve yemek hazırlatmak için mutfağa gönderip bebek ağlayınca içeri girdiğinde hiç bir şey yokmuş gibi kucağına veriyormuş. Videoda da aynısını yapmış. Ya kanım dondu, ciğerim yandı farkettiniz mi yine rahat rahat vicdansızca vuruyor, annesi geldiğinde sakince al diye kucağına veriyor. Ahh keşke.. keşke önceden videoya alsaymış, farkettiği an yapsaymış da o minicik günahsız beden bu işkenceye maruz kalmasaymış. Bunu eleştirenler oluyor niye videoya almış, niye mani olmamış diye, ben olsam öldürmek büyük bir günah dahi olsa o günaha girerdim rabbim affetsin ama kadın cinayetlerinin kol gezdiği bir ülkedeyiz. Kadını tehdit ediyormuş seni öldürürüm, aileni öldürürüm çocuğu vermem diye. Ben ölsem ve çocuğumun öyle bir insanla kalması ihtimali dahi tüylerimi ürpertiyor. Delile ihtiyaç duymuş. Bu işin içinde kimin günahı varsa kimin suçu varsa rabbim gün yüzü göstermesin. Umarım o caninin adil olmayan bu ülkede adaletini mahkumlar sağlar.. 😫😫
zarifhanim bende çok ağladım ah yavrum benim kıyamam ona ben keşke yanında olabilsem bana verilebilse o bebek kendi evladımdan asla ayırmam o insanüstü varlığıda allahım onun ahirette belasını versin inşallah ceza evinde bin beterini yaşatırlar ona hala çok kötü etkisindeyim annesi kim bilir ne durumda ama eğer orada ben olabilseydim ne pahasına olursa olsun ya o adamı öldürür ya da ölürdüm o bebeğe o işkenceye dayanamazdım şüphem varsa asla yalnız bırakmazdım giderdim ahh ya sinirimden yine ağlıycam
Bomonti bir anne nasil bebegi orda dayak yerken kapidan izlebilir ben buna inanamiyorum o anneyede en az o cani baba kadar ceza verilmeli. Hic kimse bana anneyi savunmasin orda izleyene kadar bebegi elinden alabilirdi ilk darbede. Nasil yuregi el verdide kapinin kenarindan izledi bilmiyorum ben evladim için ölürüm de gerekirse öldürürüm de can bu can hic bisey hic kimse benim evladimdan kiymetli degil öleceğimi de bilsem yavrumu kurtaririm
Askbulbulu Elleri kırılsın bunu yapanin insallah bi gun değil her gün ölüp ölüp dirilsin hemen gebermesin sürünsün insallah o bebek cennet oldu bu pislik dünyadan kurtuldu Rabbim hic bi bebege boyle acilar vermesin ciğerim yandi
Senbeben11 pskolojik sorunu olan çocukta yapamaz onun yaptığı adilik canilik o.cocuklugu
Askbulbulu nasıl ağlıyordu bebek ya ilk aglayisinda gelip bakması lazim hangi yürek dayanır o kadar aglamaya isterse banyoda olsa dahi çıkmadı lazım madem kocası dovuyisa nasıl ya kız bırakıyo bebeği de yanında götürsün
Askbulbulu ciddi misin 😳😳😳
papatya_ Bende onu anlamiyorum gerekirse onune atlamali yine cocugunu o caniden korumalı gecen bi kadin bebegini uçan catidan korumak icin can verdi
Peridehatunu şuan birazcık imkanım olsa ilk uçakla Antep’e gitmeyi ve o bebeğin yanında olmayı o kadar isterdim ki 😭😭😭 dünden beri yerdeki geziyorum gökte mi belli değil 😢