Anna_karenina1 Olmuyo kesin ve net 🌿🧡 Siz allahin emrine uymak icin kapanmissiniz. O da size bu emre uydugunuz için hakkimi helal etmiyorum diyo. Allahin emri mi yoksa annenin emri mi gecerli olmali? Burada annenin hakkı soz konusu olamaz. Araştırıp daha detaylica ogrenebilirsiniz.

Anna_karenina1 her millet de hakkın olduğunu düşünmüyorum, varsa da nasil bir tabir ya da ne olarak geçtiğini merak ediyorum beni bu konuda aydınlatabilirmisinizz ?

Anna_karenina1 hayırlı olsun inşallah rabbim herkese nasip etsin kapanmayı sen kötü biley yapmadın hak dinimiz bu sakın yanlış yaptım diye düşünme anne de dua et rabbim ona da Hidayet etsin inşallah 😍

Anna_karenina1 onun açısından düşünmek dahi istemiyorum canım öyle güzel dinimiz var ki hiçbirşeye şart koymamış zorlama olmamış. Rabbim içine vermiş kapanmışsın daim olsun inşallah annen de alışacaktır biraz sessiz kalman gerekiyor bence 🤗

Anna_karenina1 adına çok sevindim kuzummm hayır yanlış yapmadın sen seni doğru yola ileten Rabbime şükret 😇 er yada geç annende anlayacak hak din İslam İncil De Allahın gönderdiği kitap ama onda da kuran ve peygamberimizin geleceği yazmakta çok güzel Bi adım atmışın Allah hidayetini arttırsın

Anna_karenina1 Hayırlı olsun inşallah. İçinizden geleni ve doğru olanı yapmışsınız. Ama annenizin size bu kadar sert tepki vermesini anlamadım sonuçta kendisi de zamanın da bir müslümanla evlenmiş ve sizin de aynı şekil de müslümanla evlenmenize müsade etmiş.Evlenince çocuklarının babalarının dinini seçme ihtimalini hiç mi düşünmemiş

bitterdelisi24 Hiç alaycı konuştuğumu düşünmüyorum. Tam olarak böyle bir söylemleri olduğunu düşünmüyorum. Güldürdü beni bu da yorumuma yansıdı. He birde hak din sadece İslamdır. Bu konuda tartışmaya girmeyeceğim.

Anna_karenina1 hayırlı olsun öncelikle. Kabullenmeleri zaman alacaktır kabul etmeseler dahi karar sizin yetişkin biri olarak. Annenizde olsa başkasda olsa kararınıza saygı duymak zorunda. Siz kararlı ve istikrarlı olursanız hersey daha güzel ve kolay olur. Kulaklarınızı tıkayın