Anna_karenina1 Öyle mi diyorum? Gerçekten bunu nereden çıkardınız? Konu başkalarıysa benim yorumum üstünden devam etmeyin. Ben bu cümleyi Türklere has sanıyordum. Yorumumda bunun üzerine. Çarpıtmayalım.
Annem ve dinim
Bisaniye ben bilmiyorum yorumun Türk dilinde şaka olduğunu gerçekten ama sadece bu cümleyi yanlış anladım şuan çok üzgün bir yanım annem herseyim o yanımda değil kırık kalbim sadece bende dertleşmek istiyorum iyi geliyor
Bisaniye işte alaycı konuştuğun ıcın onlarda damı var derken hassas bir konu ya.: baska yerlere gidebilir yazdığın
Anna_karenina1 duzelır bıraz zaman verın kendınıze annenıze daha cok yeni
Anna_karenina1 Aldığın bu karar seni hiç pişman etmeyecek emin ol. Maşallah sana. Daim olur inşAllah. Annen için üzülme şu an sana öfkeli anne bu hak helal etmez mi hiç? Hem bizlerde bir söz var Anneler beddua ettiği zaman sütü geçermiş önünede kabul olmazmış. Bu da senin içini rahatlatır belki. Zamanla alışacaktır 💕
bitterdelisi24 inşallah dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
Anna_karenina1 Olmuyo kesin ve net 🌿🧡 Siz allahin emrine uymak icin kapanmissiniz. O da size bu emre uydugunuz için hakkimi helal etmiyorum diyo. Allahin emri mi yoksa annenin emri mi gecerli olmali? Burada annenin hakkı soz konusu olamaz. Araştırıp daha detaylica ogrenebilirsiniz.
Bisaniye yaa umarım öyle olur aramak istiyorum cesaret edemiyorum yarınn çiçek yollayacağım orda ona
Deleted10 cok rahatlattiniz umarım sizin de bütün dertleriniz geçer gider çok şükür yaa ♥️
- Düzenlendi
Anna_karenina1 İçinden ne geliyorsa onu yap. Annen içinde belli ki zor bir süreç olacak. Her şey zamanla düzelir. Zaman verin kendinizede annenizede 🙏🏻
Bisaniye 👌🏽👌🏽
incilikaftan var var
incilikaftan hak mevzusu diyorum her millette olan bir mevzu onu diyorum
Anna_karenina1 Bu duaya ihtiyacim vardı 😂 ah canım benim.. sabır göster annene de zamanla herşey olur gider
Anna_karenina1 her millet de hakkın olduğunu düşünmüyorum, varsa da nasil bir tabir ya da ne olarak geçtiğini merak ediyorum beni bu konuda aydınlatabilirmisinizz ?
incilikaftan o sizin düşünceniz hakkımı vermiyorum Denilir bizde şunu da es geçmeyelim annem Türk gelini idi
Anna_karenina1 hakkımı vermiyorum Denilir bizde
Anladım benim hristiyan 2 3 dostum var onlardan duymadım sen yazınca merak ettim..
incilikaftan bu Hristiyan değil toplumun söylemi olur aslında hakkımı helal etmiyorum diye italyanca bi çevirisi yok hakkımı vermiyorum deniliyor orda ☺
Anna_karenina1 hayırlı olsun inşallah rabbim herkese nasip etsin kapanmayı sen kötü biley yapmadın hak dinimiz bu sakın yanlış yaptım diye düşünme anne de dua et rabbim ona da Hidayet etsin inşallah 😍