Anna_karenina1 Öyle mi diyorum? Gerçekten bunu nereden çıkardınız? Konu başkalarıysa benim yorumum üstünden devam etmeyin. Ben bu cümleyi Türklere has sanıyordum. Yorumumda bunun üzerine. Çarpıtmayalım.

Bisaniye ben bilmiyorum yorumun Türk dilinde şaka olduğunu gerçekten ama sadece bu cümleyi yanlış anladım şuan çok üzgün bir yanım annem herseyim o yanımda değil kırık kalbim sadece bende dertleşmek istiyorum iyi geliyor

Bisaniye işte alaycı konuştuğun ıcın onlarda damı var derken hassas bir konu ya.: baska yerlere gidebilir yazdığın

Anna_karenina1 Aldığın bu karar seni hiç pişman etmeyecek emin ol. Maşallah sana. Daim olur inşAllah. Annen için üzülme şu an sana öfkeli anne bu hak helal etmez mi hiç? Hem bizlerde bir söz var Anneler beddua ettiği zaman sütü geçermiş önünede kabul olmazmış. Bu da senin içini rahatlatır belki. Zamanla alışacaktır 💕

Anna_karenina1 Olmuyo kesin ve net 🌿🧡 Siz allahin emrine uymak icin kapanmissiniz. O da size bu emre uydugunuz için hakkimi helal etmiyorum diyo. Allahin emri mi yoksa annenin emri mi gecerli olmali? Burada annenin hakkı soz konusu olamaz. Araştırıp daha detaylica ogrenebilirsiniz.

Anna_karenina1 her millet de hakkın olduğunu düşünmüyorum, varsa da nasil bir tabir ya da ne olarak geçtiğini merak ediyorum beni bu konuda aydınlatabilirmisinizz ?

Anna_karenina1 hayırlı olsun inşallah rabbim herkese nasip etsin kapanmayı sen kötü biley yapmadın hak dinimiz bu sakın yanlış yaptım diye düşünme anne de dua et rabbim ona da Hidayet etsin inşallah 😍