Bisaniye yaa umarım öyle olur aramak istiyorum cesaret edemiyorum yarınn çiçek yollayacağım orda ona
Annem ve dinim
Deleted10 cok rahatlattiniz umarım sizin de bütün dertleriniz geçer gider çok şükür yaa ♥️
- Düzenlendi
Anna_karenina1 İçinden ne geliyorsa onu yap. Annen içinde belli ki zor bir süreç olacak. Her şey zamanla düzelir. Zaman verin kendinizede annenizede 🙏🏻
Bisaniye 👌🏽👌🏽
incilikaftan var var
incilikaftan hak mevzusu diyorum her millette olan bir mevzu onu diyorum
Anna_karenina1 Bu duaya ihtiyacim vardı 😂 ah canım benim.. sabır göster annene de zamanla herşey olur gider
Anna_karenina1 her millet de hakkın olduğunu düşünmüyorum, varsa da nasil bir tabir ya da ne olarak geçtiğini merak ediyorum beni bu konuda aydınlatabilirmisinizz ?
incilikaftan o sizin düşünceniz hakkımı vermiyorum Denilir bizde şunu da es geçmeyelim annem Türk gelini idi
Anna_karenina1 hakkımı vermiyorum Denilir bizde
Anladım benim hristiyan 2 3 dostum var onlardan duymadım sen yazınca merak ettim..
incilikaftan bu Hristiyan değil toplumun söylemi olur aslında hakkımı helal etmiyorum diye italyanca bi çevirisi yok hakkımı vermiyorum deniliyor orda ☺
Anna_karenina1 hayırlı olsun inşallah rabbim herkese nasip etsin kapanmayı sen kötü biley yapmadın hak dinimiz bu sakın yanlış yaptım diye düşünme anne de dua et rabbim ona da Hidayet etsin inşallah 😍
Anna_karenina1 onun açısından düşünmek dahi istemiyorum canım öyle güzel dinimiz var ki hiçbirşeye şart koymamış zorlama olmamış. Rabbim içine vermiş kapanmışsın daim olsun inşallah annen de alışacaktır biraz sessiz kalman gerekiyor bence 🤗
Anna_karenina1 adına çok sevindim kuzummm hayır yanlış yapmadın sen seni doğru yola ileten Rabbime şükret 😇 er yada geç annende anlayacak hak din İslam İncil De Allahın gönderdiği kitap ama onda da kuran ve peygamberimizin geleceği yazmakta çok güzel Bi adım atmışın Allah hidayetini arttırsın
Anna_karenina1 Hayırlı olsun inşallah. İçinizden geleni ve doğru olanı yapmışsınız. Ama annenizin size bu kadar sert tepki vermesini anlamadım sonuçta kendisi de zamanın da bir müslümanla evlenmiş ve sizin de aynı şekil de müslümanla evlenmenize müsade etmiş.Evlenince çocuklarının babalarının dinini seçme ihtimalini hiç mi düşünmemiş
- Düzenlendi
bitterdelisi24 Hiç alaycı konuştuğumu düşünmüyorum. Tam olarak böyle bir söylemleri olduğunu düşünmüyorum. Güldürdü beni bu da yorumuma yansıdı. He birde hak din sadece İslamdır. Bu konuda tartışmaya girmeyeceğim.
Anna_karenina1 hayırlı olsun öncelikle. Kabullenmeleri zaman alacaktır kabul etmeseler dahi karar sizin yetişkin biri olarak. Annenizde olsa başkasda olsa kararınıza saygı duymak zorunda. Siz kararlı ve istikrarlı olursanız hersey daha güzel ve kolay olur. Kulaklarınızı tıkayın
Anna_karenina1 cok derin bir konu o yuzden mutlaka hocaya sormalisin danismalisin akil almalisin.bizim dinimize gore annenim sana hakkini helal etmesi gerekiyor ve anneye saygisizlik yapilmaz gonlumu almaya calismalisin.guzelce anlatmalisin.o da kendine gore hakli.suan empati yapiyorum benim kizim evlenip hristiyan olsaydi din degistirseydi ayni tepkiyi verirdim.onlarin dini nasil bize tersse bizim dinimizde onlara gore ters.ama dedgm gbi mutlaka bir hocaya durumu anlat annenden helallik al ve arayi duzelt
Anna_karenina1 ne mutlu sana sen hakkı seçtin annen batıldan döner umarım oda gözünü açar kötü birsey yapmadın annenin sana saygı duyması gerek