Rouge yeni bir salgın varmış canım hemşire arkadaşım söyledi bende öyle diyenlere test yanlıştır diyordum ama koronayla aynı belirtiler oluyormuş. Öyle olabilir geçmiş olsun.
Korona testi negatif ama tat yok
Rouge ardle cok gecmiş olsun inşaallah degilsindir kötü düşünme öyleysende tez zamanda atlatirsin inşaallah ♥️
2minikmucize cok teşekkür ederim 🙏🌸
Angellove2010 cok teşekkür ederim canım yarın tekrar test yapıcam ❤️
Adsizbayan cok teşekkür ederim canım ❤️❤️bencede test yanılıyor
JartiyerliKedi cok teşekkür ederim canım benim 🌸bende de öyle eminim pozitif cıkıcam gittikce ağırlaşıyor 😞
Rouge tekrar test yaptır o zaman istersen için rahat eder
hazanmevsimi24 cok teşekkür ederim canımıniçi❤️
Rouge Bende şuan aynı durumdan muzdarip’im 1 haftadan fazla oluyo burun tıkanıklığı hafif öksürük felan vardı 3 gündür de tat koku alamıyorum ara ara gelip gidiyor 🤣çok sinir bozucu bir durum aile hekimi üst solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik ve bi hap yazdı hiç faydası olmadı bende bıraktım ilaçları sıcak suya zencefil,bal,limon sıkıp içiyorum sonra ıhlamur mentollü nane limon , sarımsaklı yoğurt 😥 bunlra başladım ve karnmda sürekli guruldyıp duruyo tat alamadğm için iştahta yok maalesef 🥺🤣
Efulimm2608 benim karnımda öyle😂aynı seyler ama cok cok gecmiş olsun sen daha once iyilesirsin insallah ❤️Hersey saglık bunu tekrar anladım nefes almak ne büyük lüks yemek yemek ne büyük lüks ya
Rouge ❤️❤️❤️
Rouge Öyle vala 🙏🏻 İnşallah sende cabucak iyileşirsin cnm biz iyi olamayınca evlatlarmzla da güzel ilgilenmiyorz maalesef Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin elden ayaktan etmesin ve hiç kimseye muhtaç etmesin🤲🏻🍃😇