• Öneri
  • Doğum günü için kiyafet

Lavinia_ sen hangisini beğendin kuzum? Birde miraykuşa tuvalet eğitimi vermeye başladın mı 😂

Lavinia_ ben bu gün başlıyım dedim ama benimkinin uykusu düzene girdi gündüzde uyuyor artık uyuyunca altını bağlamak zorunda kaldım bide kaynanama gittik yine bağladım 🙄 alıştırma küloduyla başlıcam ben, kazalara Karşı 😂😂

Lavinia_ elbisenin üst kısmı daha önemli fotoğraf da hep orası belli oluyor bizimde yaklaştı bakalım 🤭

Deleted11 önceden uyumuyordu mu gündüz ki? Bende başlıyayım diyorum ama şimdi de araya doğum günü girdi yarın bakalım inşallah 🤲🏻😂😂

Lavinia_ doğum gününü atlat öyle başla bence 😂 uyuyordu ama gündüz uykusunu akşam üstü uyuyup gece 2 de yatıyordu şimdi çok şükür düzene girdi 😂

Deleted11 ya çok güzel alışmışdı ta 15 aylıken falan dedesi geldi memeleketen bize hep oynatmak istedi mecbur kizim da oturmadı sonra da unutu hala onun pişmalığını çekiyorim ya

Babybaby bedenimiz kalmamış ya 😥 bende baktım böyle bir şeye kuçukler için var maalesef beğendim çok ama 😥