• Muhabbet
  • Siz kimsiniz? (Meslekler) 👩‍⚕️👩‍🎓👩‍🏫👩‍⚖️🤱👩‍💻

JartiyerliKedi ben laborant’ ım evlendim almanyaya geldim henüz burda çalışmıyorum ama dil okulum bitince mutlaka yapacağım ♥️

JartiyerliKedi satış danışmanlığı yaptım sürekli. Kısa bir sürede fotograf işiyle uğraştım. Hamile kalınca bıraktım şimdi tek mesleğim analık 😂

JartiyerliKedi evlenene kadar İstanbul’da gümrükçüydüm ihracat üzerine ama evlendim Amasya’ya taşındım ev hanımıyım iki çocuklu ilerleyen zamanlara var bir planım 😅

Puruskova ay çok coolsun bee 😎 ülkemizi bekleyen cool bir kadınnn 🌹

Marbled en çok olmak istediğim şeylerden biri seslendirme ve dublaj 🥰 ayrıca ben de öğretmenim

Redkids kız ne avukatı savcı olacak ooo 😂😂😂😂 o bir ironiydi herkes anladı bir sen mi anlamadın iyi bari 😀😀😀😀bu kadar ciddiye alma burayı bence ahahhah 😂

Redkids Merve de böyle diyor du ya onun taklidini yaptım az önceki mesajda 😂 ooo o bir ironiydi ciddiyeee bile almayın haaa ben bir uzaylıyım hıhhh ne komik kız ya bildin demi kidste onu

JartiyerliKedi öğrenebilirsiniz aslında çokta zor değil halk eğitimlerin bunlarla ilgili ücretsiz kurslarıda oluyor bol bol pratikle çok basit hale geliyor.

Novalgin_plus Pandemiden beri vermiyorum. Bir de kızım daha 5 aylık onunla ugrasiyorum. Ara verdim ders vermeye ne yazık ki..

JartiyerliKedi Çocuk gelişimi uzmanıyım ama şu anda yeni bir annelik seruvenindeyim 💞😂

JartiyerliKedi Benim kim olduğumu mesleğim belirlemiyor onun haricinde anneliğe terfi etmiş hemşireyim,fotoğrafçıyım,iş sağlığı ve güvenliği okuyorum aynı zamanda ☺️

JartiyerliKedi En son stajyer okuloncesi öğretmendim. Şuan üniversite 2. Sınıf bir anne adayıyım ❤

Anne ve ev hanımıyım dahada zor bir meslek bilmiyorum 😌