Zemheri_ cinsellik konuşulur tamam ama sabahın köründe buraya da eşimle şunu yaptım bunu yaptım denmez ki be. Soru vs sorulmamış sadece katılmış eşiyle yaşadığı birlikteliği anlatmış. Bunu kaldırabilecek bir insan göremiyorum ben burda, tamamen saçmalıktı yani 🙇🏼‍♀️

Deleted11 kesinlikle o post başlı başına saçmalıktı. O kişi belli ki burayı baya bir takip etmiş çoğu kadın bu dertten yakınıyor görmüş. Nispet yapmaya çalıştı aklınca da . Yazıık çok yazık.

Deleted11 yani tek o post değil oky saçma postlar var da arkadaş bazı yorumlara Bi bakıyorum küfür etmedikleri kalıyor neredeyse ya bide şu nispet yapar gibi olayı ben anlamıyorum kimse birbirini tanımıyor sonuçta ne nispeti ben mi çok iyimser düşünüyorum bilmiyorum ama

Zemheri_ dalga geçer gibi yorum yapanlara lafım yok haklısın ama sırf dalga geçsinler diye post açanlar var resmen 🙄

Zemheri_ Ama canım anlatırsın sorun olduğunda yazar sorununa fikirler danışırsın. Orda kendi de belirtmiş “özel anımı” diye adı üstünde özel an. Yani sana özel ballandıra ballandıra anlatmak biraz garip. Hani cevap verse belki göze batmayacak ama yazdı gitti dahası yok.

Bence posttan posta değişiyor ayrica o linçci tayfadan ögrendiklerim var guzel laf sokuyorlar 😁 haklarini yiyemem geldikleri zaman beni etiketleyin bee zor denk geliyorum