Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿
- Düzenlendi
MonaaRosaa çoçuk senin mi ? 😂 Gürcü müsün? Memleketin mi burası mı? Ay çok var ya 😂😂
En yakın arkadaşımın gelin çıkarmasına gitmiştim İstanbul’dan Antalya’ya . Arkadaşımın daha önce hiç görmediğim teyzesi kına gecesinde takılan çeyrekleri ipe diziyordu kızın boynuna asmak için bende çeyreğimi verdim assın o ipe diye. Kadın bana demesin mi inşallah Allah sana da bu kadar altın nasip eder evlenirsin dedi 😁 Evli olmam dışında sorun yok 🤣 dedimki ben zaten evliyim hiç benzemiyorsun evli birine dedi ne varki tipimde dedim evliler nasıl oluyor ki heryerimde altın mı olacak dedim sustu 😂😂
MonaaRosaa tabikide nerelisin sorusu
MonaaRosaa Nerelisin😏
Ariel bazen dozu çok kaçıran oluyor insan cidden şok oluyor 🤭😂
Papatyagelin01 ay maaşıda sormazsin 😂
incilikaftan ya bazen renkli gözlü biriyle tanıştığımda sorasım geliyordu ama soramıyordum bundan sonra hiç sormam 😂😂
Akrep risk almamışım 😂😂 sorup sinir etmeyim diye 😂
MonaaRosaa haaa çocuğun kızmı olsun oda evlat 😏😏 böyle diyenlerin kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmak istiyorum
Deleted19 ya gerçekten neden sorulur ki bu sorular hadi cevabını aldin ne katacak bu cevap sana, nasıl bir aydınlanma yaşayacak da her ayrıntıyı soruyorlar acaba 😂😂
Nietzsche ciddi söylüyorum bu kadar saçmasına denk gelmemiştimm sgshsjs 40 yıl düşünsem birine bu soruyu sormak aklıma gelmez herhalde 😂
MonaaRosaa lensle orjinal ayırmak zor değil ama 😂😂 bıktım artık bu sorudan
Lavinia_ çocuk seninmi mi 🤭😂 en iyisi size bu soruları soranlara ters yapıp susturmak 😂
MonaaRosaa sinirli anıma denk gelince parayla almışdım demişdim 😂
missleyn07 aa patavatsıza bak sen. Ne iyi olmuş bozduğunuz 🤭 dua edeyim güzel dilekte bulunayım derken patavatsizlik etmiş 😂
Redrouge bunu genelde belli bir yaşın üstündeki insanlar yapıyor muhtemelen kendi topraklarından biri olursa sahip çıkıyorlar hemşehrim diye 😂😂
Yasak_elma geçen gün sağlık ocağına gitmiştim bir kadın geldi yanıma nereli olduğumu sordu cevap verdim, ben de suraliyim diyip göz devirdi😂😂 belli bir yaşın üstündeki insanlar soruyor bunu daha çok ve muhtemelen kendi topraklarından biri çıkınca hemşehrim diye sahipleniyorlar😂😂
Polyannacilik hii en nefret ettiğim. Bir de şey var hamile birine cinsiyeti sorarlar kız olacak diyince olsun 2. Erkek olur diye teselli etmeleri var 😬 gerçekten tam kıvılcım cikartmalik insanlar 😂😂
incilikaftan ayy böyle dedin ya vallahi sormam kimseye lens mens 😂😂 bazen cam gibi masmavi gözlü olanlar denk geliyor çok arada kalıyorum napıyım 😂😂