• Muhabbet
  • Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿

MonaaRosaa sinir olduğum cok soru var ama 1.bekarken sevgilin var mı evliyken de eşinle görücü usulü mü severek mi evlendiniz 🤦🏻‍♀️

Lavinia_ bu tartışmayı sabitledi.

En yakın arkadaşımın gelin çıkarmasına gitmiştim İstanbul’dan Antalya’ya . Arkadaşımın daha önce hiç görmediğim teyzesi kına gecesinde takılan çeyrekleri ipe diziyordu kızın boynuna asmak için bende çeyreğimi verdim assın o ipe diye. Kadın bana demesin mi inşallah Allah sana da bu kadar altın nasip eder evlenirsin dedi 😁 Evli olmam dışında sorun yok 🤣 dedimki ben zaten evliyim hiç benzemiyorsun evli birine dedi ne varki tipimde dedim evliler nasıl oluyor ki heryerimde altın mı olacak dedim sustu 😂😂

Ariel bazen dozu çok kaçıran oluyor insan cidden şok oluyor 🤭😂

incilikaftan ya bazen renkli gözlü biriyle tanıştığımda sorasım geliyordu ama soramıyordum bundan sonra hiç sormam 😂😂

Akrep risk almamışım 😂😂 sorup sinir etmeyim diye 😂

Deleted19 ya gerçekten neden sorulur ki bu sorular hadi cevabını aldin ne katacak bu cevap sana, nasıl bir aydınlanma yaşayacak da her ayrıntıyı soruyorlar acaba 😂😂

Nietzsche ciddi söylüyorum bu kadar saçmasına denk gelmemiştimm sgshsjs 40 yıl düşünsem birine bu soruyu sormak aklıma gelmez herhalde 😂