• Muhabbet
  • Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿

Lavinia_ bu tartışmayı sabitledi.

En yakın arkadaşımın gelin çıkarmasına gitmiştim İstanbul’dan Antalya’ya . Arkadaşımın daha önce hiç görmediğim teyzesi kına gecesinde takılan çeyrekleri ipe diziyordu kızın boynuna asmak için bende çeyreğimi verdim assın o ipe diye. Kadın bana demesin mi inşallah Allah sana da bu kadar altın nasip eder evlenirsin dedi 😁 Evli olmam dışında sorun yok 🤣 dedimki ben zaten evliyim hiç benzemiyorsun evli birine dedi ne varki tipimde dedim evliler nasıl oluyor ki heryerimde altın mı olacak dedim sustu 😂😂

Ariel bazen dozu çok kaçıran oluyor insan cidden şok oluyor 🤭😂

incilikaftan ya bazen renkli gözlü biriyle tanıştığımda sorasım geliyordu ama soramıyordum bundan sonra hiç sormam 😂😂

Akrep risk almamışım 😂😂 sorup sinir etmeyim diye 😂

Deleted19 ya gerçekten neden sorulur ki bu sorular hadi cevabını aldin ne katacak bu cevap sana, nasıl bir aydınlanma yaşayacak da her ayrıntıyı soruyorlar acaba 😂😂

Nietzsche ciddi söylüyorum bu kadar saçmasına denk gelmemiştimm sgshsjs 40 yıl düşünsem birine bu soruyu sormak aklıma gelmez herhalde 😂

missleyn07 aa patavatsıza bak sen. Ne iyi olmuş bozduğunuz 🤭 dua edeyim güzel dilekte bulunayım derken patavatsizlik etmiş 😂

Redrouge bunu genelde belli bir yaşın üstündeki insanlar yapıyor muhtemelen kendi topraklarından biri olursa sahip çıkıyorlar hemşehrim diye 😂😂

Yasak_elma geçen gün sağlık ocağına gitmiştim bir kadın geldi yanıma nereli olduğumu sordu cevap verdim, ben de suraliyim diyip göz devirdi😂😂 belli bir yaşın üstündeki insanlar soruyor bunu daha çok ve muhtemelen kendi topraklarından biri çıkınca hemşehrim diye sahipleniyorlar😂😂

Polyannacilik hii en nefret ettiğim. Bir de şey var hamile birine cinsiyeti sorarlar kız olacak diyince olsun 2. Erkek olur diye teselli etmeleri var 😬 gerçekten tam kıvılcım cikartmalik insanlar 😂😂